Novi koncept wellnessa za ljubitelje luksuza

Razvijen u saradnji sa renomiranom wellness kompanijom Sensei, Four Seasons Hotels & Resorts spremni su da otvore svoj novi posed za samo dve nedelje…

Nazvan Four Seasons Hotel Lanai at Koele, A Sensei Retreat, novi all-inclusive hotel sa Havaja, obećava vam nezaboravne wellness rituale, prilagođene samo vašim potrebama. Kao što ime ovog hotela govori, on se nalazi na predivnom ostrvu Lanai i uživa u čak 36.000 hektara prirodne lepote i izolacije. Sam hotel vodi stručni tim profesionalaca u poljima kao što su wellness, ishrana, fitness, terapija, uz neverovatne kuvare i stručnjake iz polja ugostiteljstva, zbog čega svakom svom gostu obećava jedinstveni boravak.

Po dolasku, svaki gost dobija svog ličnog Sensei vodiča, koji će se pobrinuti da maksimalno uživate tokom svog boravka. Minimalno, morate bukirati tri noćenja kako biste zaista doživeli ovu predivnu lepotu, uključujući aktivnosti kao što su grupni časovi i predavanja, filantropske aktivnosti, jedan na jedan trening sesije, spa tretmani i aktivnije ostrvske ekskurzije.

Hotel u sebi sadrži najnovije pogodnosti, poput dvadesetčetvoročasovnog fitness centra, studije, joga paviljone i joga odeljke na otvorenom, salon, onsen kade, bazen na otvorenom, kao i golf teren sa 18 rupa. Tu je takođe i zabavni park sa ziplajnom i stazama sa preprekama od kanapa.

Kada se radi o hrani, hotel nudi Sensei by Nobu, novi koncept obedovanja razvijen sa sastojcima koji potiču sa Sensei održivih farmi. Preukusni meniji su delo japanskog šefa Nobua Matsuise, u saradnji sa timom hotelskih nutricionista.