Nova ekskluzivna ponuda Mandarin Oriental hotela

Sigurni smo da već znate koliko je san važan za naše zdravlje, dobar osećaj i kvalitetan i ispunjen život…

Onda, kada imate problema sa spavanjem tokom samo jedne večeri, svesni ste posledica sa kojima ćete se suočiti idućeg dana – pospanost, nedostatak koncentracije, glavobolja, malaksalost, samo su neki od neprijatnih simptoma. Ukoliko imate hronične nesanice, onda vrlo dobro znate koliko jedna dobro prospavana noć može značiti.

Hotel Mandarin Oriental u Ženevi, sarađivao je sa stručnjacima iz ovog polja, kako bi se pobrinuli da vaš sledeći boravak kod njih bude besprekoran i obeležen prospavanom noći i kvalitetnim snom. Slavni brend je sarađivao sa prvom privatnom klinikom za san u Švajcarskoj, CENAS, kako bi zajedno kreirali inovativni paket koji svim gostima daje priliku da iskuse najbolje iz oba sveta – gostoljubivosti i wellnessa.

Dizajniran sa značajem regenerativnog sna na umu, kako bi se osiguralo optimalno mentalno i fizičko dobrostanje, ovaj paket uključuje tri noćenja, sa luksuznim hotelskim iskustvom, celonoćni polisomnografički test koji beleži kritične parametre sna poput ritma i pokreta tela, kako bi pomogao u identifikovanju potencijalnih poremećaja spavanja.

Gosti će dobiti celokupni dijagnostički izveštaj, kako bi poboljšali kvalitet svog sna i života detektovanjem potencijalnih poremećaja tokom svog boravka. Program takođe uključuje transfere do CENAS klinike za san, doručak, pristup Mandarin Oriental Wellness on the Road programu, biljne čajeve i meni jastuka, uz upotrebu fitness centra, saune i hamama.

Ekskluzivni program će biti dostupan po ceni od 11.000 dolara. Da li biste ga isprobali?