Nova definicija luksuza na Karibima

Ukoliko ste maštali o odmoru u tropskom raju, koji će biti okarakterisan luksuzom, Park Hyatt St.Kitts, odmaralište na Karibima, je upravo ono što vam je potrebno…

Uz besprekornu uslugu, veličanstveni pogled i autentično kulinarsko iskustvo, ovo novo odmaralište sa pet zvezdica redefiniše luksuzni raj. Dozvolite sebi da se odmorite od stvarnosti i utonite u glamur i luksuz soba na plaži, otkrijte ostrvski način života i lokalnu kulturu, uz nezaobilazni luksuz i sav mogući komfor.

Kada dođete do ovog poseda, prva stvar koju ćete primetiti jeste neverovatni dizajn odmarališta, koji je pametno integrisan u lepotu prirodnog okruženja. Dugački, otvoreni i savremeni lobi, koji vas na magičan način vuče prema plaži, karakteriše dramatični ulaz u ovu oazu.

Samo odmaralište ima sedamdeset osam soba i četrdeset osam elegantnih apartmana, pri čemu mnogi poseduju krovne bazene i terase, a većina poseduje pogled na plažu ili more. Sve sobe su prostrane i prefinjene, a akcentovane su bojama Kariba.

Park Hyatt St.Kitts nudi tri neverovatna restorana: The Great House, koji radi čitav dan i uključuje rum bar, Fisherman’s Village – riblji restoran iznad vode i Stone Barn, restoran namenjen samo odraslima koji žele da večeraju sa stilom.

Kako bi vam pomogli da se maksimalno opustite i odmorite, odmaralište sadrži i veličanstveni Miraval spa, gde su bazen, sauna i parna kupatila dostupni svim gostima. Zdravstveni klub je takođe deo ponude, a sxadrži kardio opremu i tegove. Osim toga, deo odmarališta su i dva bazena, pri čemu je jedan namenjen samo odraslima, a drugi porodicama.

Nasleđe ostrva i njegova bogata istorija duboko su i organski integrisani u dizajn odmarališta, što je evidentno u kamenim lukovima i brojnim drugim detaljima. Ukoliko posetite ovo odmaralište, sigurni smo da ćete otkriti sasvim novu definiciju luksuza.