Nobu hotel osvaja Afriku egzotičnim hotelom u centru Marakeša

Nobu Hotels neverovatnom brzinom proširuje svoj globalni portfolio nekretnina.

Nekoliko meseci nakon što je vodeći brend restorana i hotela - čiji je suvlasnik Robert De Niro - najavio nove luksuzne nekretnine na Santoriniju i Dubaiju, sada kreće u Afriku sa novim Nobu Hotelom Marrakech.

U srcu zlatnog trougla grada, u oblasti Hivernage, sadržaji novog hotela elegantno kombinuju prepoznatljivu kulturu Marakeša sa azijskim stilom Nobua. Dekor suptilno spaja savremene japanske elemente sa marokanskim zanatom i lokalnim umetničkim delima.

71 apartman je podeljen u različite kategorije prema veličini. Gosti koji borave u izvanrednom apartmanu Nobu uživaće u skoro 223 kvadratna metra prostora, dve spavaće sobe sa bračnim krevetima i sopstvenim kupatilima, prostranoj dnevnoj sobi, zasebnoj trpezariji i spoljnoj terasi. Apartman takođe nudi slikovit pogled na istorijski kraj i impozantnu džamiju Kutubija.

Istoimeni restoran i bar će naravno biti tu da obezbede sva poznata pića i jela brenda: miso od crnog bakalara, tempura od škampa i dr. U međuvremenu, bašta na krovu hotela nudi panoramski pogled na grad i planine Atlas, kao i kružnu terasu sa bazenom, restoranom i barom. Uz divnu muziku koji postavlja ton, gosti mogu uživati u izboru sezonskih marokanskih i mediteranskih jela, zajedno sa inventivnim koktelima koji ističu lokalne ukuse. Kao alternativa, hotelski suši bar je uvek dostupan i snabdeven je svežim morskim plodovima.

Hotel ima tri bazena, zajedno sa masivnim podzemnim spa centrom koja se prostire na 1.950 kvadratnih metara i sadrži zatvoreni bazen, parne sobe, hamame, pa čak i ekskluzivni VIP spa apartman.

Nakon ulaska u Grčku sa prvim hotelom Nobu na Santoriniju, novi hotel Nobu u Marakešu označava dolazak lanca i u Afriku. Očigledno će biti nastavka na nekom kontinentu koji još nije osvojen.

Za više informacija i rezervacija možete posetiti sajt Nobu Hotel Marrakech.

Luxury Experience