Nobu Hotel Marrakech otkriva svoju avanturističku ponudu za 2024.

Nobu Hotel Marrakech poziva goste da se prepuste oličenju luksuza dok istražuju bogatu marokansku kulturu.

Sa mešavinom podmlađujućih spa tretmana, primamljive kulinarske ponude, okrepljujućih wellness aktivnosti i proslavljenih događaja, luksuzni hotel obećava nezaboravno putovanje za svakog posetioca.

Prepustite se svojim čulima

Smešten u Nobu Hotel Marrakech nalazi se The Pearl, jedna od najvećih spa centara u kolekciji hotela Nobu. Ovde se gosti tretiraju u harmoničnom spoju japanske i marokanske tradicije kroz prepoznatljive Nobu tretmane. Novouvedeni tretmani, kao što su Nobu Zen masaža i Japanese Silk ritual, obećavaju da će vas osloboditi stresa i revitalizovati telo i um. Sa 14 privatnih apartmana za tretmane, bazenom sa mozaikom i privatnim hamamom, The Pearl nudi raskošno utočište za goste koji traže vrhunsku relaksaciju.

Uživajte u kulinarskim užicima

U Nobuu, kulinarska izvrsnost je sinonim za nezaboravna iskustva. Ove godine Nobu Marrakech predstavlja posebno pripremljen veganski meni, pozivajući goste da uživaju u japanskim ukusima u biljnim užicima. Od jalapena od karfiola do hrskavog pirinča od avokada, svako jelo je napravljeno da dirne nepce i odražava kulinarsku raznolikost regiona. Bilo da jedu u restoranima Nobu, The Rooftop ili ručaju u sobi, gosti mogu krenuti na gastronomsko putovanje kao nigde drugde.

Raj za ljubitelje wellnessa

Za one koji su ljubitelji wellnessa i fitnesa, Nobu Marrakech nudi najsavremeniji fitnes centar. Od jutarnjih unakrsnih treninga do časova joge za podmlađivanje, gosti mogu krenuti na putovanje samootkrivanja i holističkog blagostanja. Sa najsavremenijom opremom i stručnim instruktorima, Nobu poziva putnike da pronađu svoj ritam i prihvate zdraviji način života.

Slavite prekretnice

U januaru 2023. Nobu Hotel Marrakech je imao svoj veliki debi, označavajući prekretnicu na putu Nobu brenda. Dok slavi svoju godišnjicu, hotel odražava svoj uspeh i dubok uticaj koji je imao na turistički pejzaž Marakeša. Pored toga, ovog oktobra, Nobu Worldwide obeležava svoju 30. godišnjicu u Njujorku, obećavajući uzbudljive poklone i posebne ponude za Nobu entuzijaste širom sveta.

Domaćin nezaboravnih događaja

Želite da organizujete nezaboravan događaj ili proslavu? Nobu Marrakech nudi ekskluzivne promocije grupnih boravaka, što ga čini savršenom destinacijom za korporativne sastanke, svadbene prijeme i velike proslave. Sa prostorima za događaje koji primaju do 200 gostiju, uključujući panoramski restoran Rooftop i noćni klub The Circle, Nobu Marrakech postavlja scenu za nezaboravne trenutke.

Nobu Hotel Marrakech poziva goste da krenu na putovanje luksuza, wellnessa i kulturnog uranjanja. Od podmlađujućih spa doživljaja do izuzetne kulinarske ponude i proslavljenih događaja, Nobu Marrakech obećava bekstvo bez premca za pronicljive putnike.

Luxury Experience