Neverovatan hotel sa pećinskim sobama u Turskoj

Svaka od soba u hotelu Museum Hotel Cappadocia ima originalnu umetničku kolekciju, a neke imaju i slavine za vino.

Ako razmišljate o putovanju u Tursku, ali ne znate prava mesta za odmor koja kombinuju udobnost, estetiku i originalnost, pogledajte hotel Museum Hotel Cappadocia.

Nalazi se u podnožju veličanstvene tvrđave Uchisar, UNESCO-ve svetske baštine. Godine 2018. butik hotel Relais & Chateaux proglašen je za najbolji ekskluzivni hotel na svetu.

Glavni vrhunac hotela Museum su njegove sobe. Nalaze se u drevnim pećinama koje su nekada služile kao domovi za lokalno stanovništvo i u ruševinama pronađenim tokom arheoloških iskopavanja. Svaka soba sadrži originalna dela antičke umetnosti iz različitih istorijskih epoha. Sve sobe imaju đakuzi, neke čak imaju i slavine sa lokalnim crnim i belim vinom. Iz hotela se pruža prekrasan pogled na Dolinu ljubavi, park Goreme i vulkan Erciyes.

Nedavno je hotel otvorio renovirani istorijski kompleks Maara Konak koji uključuje dvorane na dva sprata površine 310 m2 i kapaciteta 140 ljudi. U njemu gosti mogu održati svadbenu proslavu. U hotelu Museum Hotel Cappadocia postoji poseban program za mladence.

Povezane teme