Nautilus Maldives ima savršenu novu ponudu

Nova realnost, koju nam je doneo korona virus i proglašena pandemija, promenila je mnoge aspekte naših života…

Pored činjenice da kada izlazimo iz svojih domova, sada proveravamo da li smo poneli ključeve, telefon, novčanik i masku, mnogi od nas su prinuđeni da rade od kuće, provodeći tako najveći deo dana u sopstvena četiri zida. Ukoliko vam je dosadilo da sedite za jednim istim radnim stolom i gledate kroz svoj prozor, Maldivi imaju savršenu ponudu za vas.

Jedno odmaralište odlučilo je da nam ponudi novi paket usluga, baš u te svrhe. U organizaciji veličanstvenog The Nautilus Maltives, Workation Package, kako se ova usluga naziva, daje vam na raspolaganje kancelarijsku postavku na Baa atolu u trajanju od 21 dana. Odmaralište sadrži privatni bazen sa vodom u kojoj je temperatura kontrolisana, prostrani eksterijer sa privatnim batlerom i savršeno opremljenu radnu stanicu sa brzom internet konekcijom i ličnim asistentom.

Paket uključuje sve obroke, transfer hidropalnom, wellness tretman za dvoje, iskustvo bioskopa na otvorenom sa roštiljanjem, vođene ronilačke ture, privatne tečaje joge, sa opcijom rada na udaljenom peščanom sprudu. Gosti se takođe mogu odlučiti za ekskluzivne sesije degustacije vina, ekskurzije na luksuznoj jahti ili posmatranje delfina u zalazak sunca, dok šalju mailove ili odgovaraju na poslovne pozive.

Workation Package by Nautilus Maldives za dvoje koštaće vas 23.250 dolara za sedam dana, odnosno 52.000 dolara za 21 dan. Možda je došlo krajnje vreme da se oprostimo od radnog bluza…