Napravite pauzu od stvarnosti u novom odmaralištu na Maldivima

Marriott International skoro je otvorio JW Marriott Maldives Resort & Spa, novo spektakularno odmaralište na Maldivima, smešteno na privatnom Vagaru ostrvu…

Novi resort sa pet zvezdica, zapravo je prvi JW Marriott posed na Maldivima, a predstavlja tropski raj koji se nalazi na samo 55 minuta od Malea. Odmaralište sadrži šezdeset luksuznih vila, koje dolaze sa privatnim bazenima, drvenim platformama za sunčanje, modernim pogodnostima, neodoljivom dekoracijom i pogledima koji će vam jednostavno oduzeti dah. U ponudi su dva tipa Overwater Pool vila, dupleks ili jednospratnih, koje gledaju na predivne azurne boje Indijskog okeana, dok Beach Pool vile nude direktni pristup besprekornim plažama.

Najprostraniji smeštaj u JW Marriott Maldives odmaralištu su podeljene Duplex Beach Pool vile koje mogu biti savršene za porodice ili veće grupe prijatelja, a koje sadrže  odvojene lože, nekoliko spavaćih soba i kupatila.

Naravno, svaki gost može uživati u specijalnim fitness i spa pogodnostima, vrhunskoj teretani iznad vode, joga paviljonu na otvorenom i čuvenom Spa by JW. Joga sesije, vežbanje ili uživanje u spa centru su samo neke od dostupnih opcija.

JW Marriott Maldives Resort nudi i pet restorana, koji serviraju širok asortiman kulinarskih đakonija – od klasične morske hrane Maldiva ili egzotične tajlandske kuhinje, preko japanskog tepanijakija, internacionalne kuhinje i pizze pripremljene u rerni na drva.

Ukoliko u ovo odmaralište dolazite sa decom, JW Marriott će se pobrinuti da im putovanje bude jedna od najlepših uspomena koje će se dugo sećati, uz pomoć Little Griffins porodičnog kluba, koji će šarmirati najmlađe goste piratskim brodovima, brojnim igrama i edukativnim aktivnostima.

JW Marriott Maldives Resort & Spa takođe ima i svoj klub, kompletiran sobom za uživanje u cigarama, šiša sobom i stolovima za bilijar. Ukoliko više uživate u avanturama, onda vam morski biolog koji je uvek prisutan, jer nadgleda zdravlje prirodnog grebena oko ostrva, može organizovati interesantne ronilačke avanture.