Najskuplji, najluksuzniji i najdekadentniji hotelski apartmani Francuske

Koji grad vam prvi padne na pamet, kada maštate o putovanjima koja biste želeli da proživite ove godine?

Za mnoge od nas, taj grad je Pariz. Grad Svetlosti, o kome su se pisale pesme, romani, pravile slike, serije i filmovi, svojom romantičnom atmosferom ne prestaje da osvaja, očarava i mami. Predivan u svakom svom pedlju i kutku, jednostavno je vanvremenski, savršen i graciozan. Boravak u Parizu makar i na samo nekoliko dana za mnoge je ostvarenje snova, koje može biti protkano luksuzom, ukoliko odaberu jedan od apartmana sa naše liste.

Kada se radi o raskošnim hotelskim apartmanima, koji su oličenje dekadencije i luksuza, Pariz definitivno ima mnogo toga da ponudi. Ovog puta, pozabavili smo se pronalaženjem najskupljih u čitavoj Francuskoj, uzimajući u obzir cenu samo jednog noćenja.

Uz činjenicu da su pariske nekretnine među najskupljim na svetu, nije toliko teško bilo pretpostaviti da se svih pet najskupljih apartmana, koliko ih ima na našoj listi, nalazi upravo u prestonici Francuske. Ukoliko ste spremni da uronite u svet dekadencije koja bi i pojedine kraljeve ostavila bez teksta, predlažemo vam da prelistate našu galeriji.

« 1 2 3 4 5 »