Najskuplji i najluksuzniji doček Nove godine u čitavom svetu

Ukoliko se nešto odigrava u Dubaiju, onda odmah znate da to nikako neće biti mala stvar…

Ova izjava je tačna praktično za sve – od fontana, preko arhitekture, hrane i dizajna, pa sve do dočeka Nove godine. Dolazak Nove godine automatski postaje grandiozan i zaista slavljenički nastrojen ukoliko se nalazite u Dubaiju, okruženi najveličanstvenijim prikazima vatrometa iza svakog ugla i masivnim zabavama koje se odigravaju u čitavom gradu.

Ipak, ME Dubai, hotel koji na sebi nosi potpis Zahe Hadid, želi da doček ove Nove godine učini zaista opčinjavajućim za vas, tako da su prethodno pomenuti vatrometi za njih mačji kašalj. Superlativni paket za Novu godinu koštaće vas 2.4 miliona dolara, a naravno, dopašće se onim najbogatijim među nama. Kao najskuplji hotelski paket u gradu, on uključuje odsedanje u Suite ME, Bugatti Veyron Grand Sport Roadster, zajedno sa časovnikom iz Jacob & Co Bugatti Chiron kolekcije.

Milioni koje ćete potrošiti na ovaj doček uključuju tri noćenja i uspomene za čitav život, pored automobila i ekskluzivnog časovnika. Odsedanje je naravno all-inclusive, a nudi vam obroke za do osam osoba. U cenu je uključen i porez, a otkazivanje aranžmana nije dozvoljeno. Ipak, ako želite da iskoristite maksimum ovog paketa, a da ne provedete Novu godinu tamo, i to je moguće, jer su datumi fleksibilni, sve dok imate prethodno pomenute milione.

Kako kaže zvanični portparol hotela: “Ovaj paket pomera granice mogućeg, uključujući Bugatti Veyron Grand Sport Roadster, najbrži i najmoćniji roadster u istoriji brenda. Superlativni automobil dolazi sa časovnikom iz Jacob & Co Bugatti Chrion Tourbillon kolekcije, koji je takođe okarakterisan veličanstvenom sirovom snagom i lepotom ovog modela”.