Najpoznatiji hotel u San Dijegu je bogatiji za 75 raskošnih privatnih rezidencija

Smešten na predivnom delu obale u zalivu San Dijego, prostrani Hotel del Coronado jedno je od najlegendarnijih letovališta koje je ugostilo generacije putnika - uključujući mnoge poznate ličnosti i političare tokom svoje 134 godine duge istorije.

Hotel je prikazan u filmu „Neki to vole vruće“ iz 1959. zajedno sa Merilin Monro, Džekom Lemonom i Tonijem Kertisom. Ipak, čuvena nacionalna znamenitost je upravo dokazala da nikako nije ostala zaglavljena u vremenu.

Sada, legendarni hotel proširuje svoju već impresivnu listu smeštaja, sa potpuno novim hotelskim vilama Shore House at The Del, koje bi trebalo da budu otvorene ovog meseca.

Novi dodatak ima 75 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih rezidencija. Svaku rezidenciju karakteriše predsoblje sa krovom koji ima vidljive grede, zajedno sa ručno izrađenim drvenim podovima i paletom boja koja je u skladu sa primorskim okruženjem. Povrh toga, uživaćete u vrhunskim pogledima na obalu Pacifika kroz velike prozore. Prostrani dnevni boravak ima kamin, dok su tu takođe i gurmanska kuhinja i kupatilo sa dubokom kadom i tušem.

Dodatne pogodnosti uključuju terasu za odmaranje i balkon sa kaminom. Povrh toga, svaka rezidencija ima poseban privatni ulaz i sobara za nesmetanu i brzu prijavu. Takođe će vam uvek pri ruci biti VIP konsijerž koji će se pobrinuti za sve vaše potrebe tokom odmora.

Naravno, gosti će dobiti pun pristup svim hotelskim sadržajima. Shore House je na pešačkoj udaljenosti od privatnih kabina ispred bazena na obali okeana, tako da možete uživati u suncu tokom svog boravka. Kada ogladnite, možete da uzmete sto u Bistrou i uživate u jelima kao što su ražnjići od hobotnice i sendviči sa svinjetinom. Restoran ima veliku terasu na otvorenom tako da možete jesti i na plaži.  

„Tako smo ponosni i oduševljeni što predstavljamo neverovatno novo poglavlje za Hotel del Coronado,“ rekao je Harold Rapoza, generalni direktor Hotela del Coronado. „Dok predstavljamo Shore House at The Del, želimo dobrodošlicu gostima i predlažemo im da se prepuste pogledu na okean, sofisticiranim sadržajima i smeštaju, a sve to je predstavljeno sa personalizovanom uslugom.“

Gosti Shore House at The Del će imati pristup svim sadržajima i aktivnostima hotela Del Coronado sa pet zvezdica, uključujući njegove wellness sadržaje, bazene i restorane. Ali oni će takođe uživati u raznim ekskluzivitetima, kao što su infinity bazen sa pogledom na okean, privatne kabine, ložišta, bistro i bar na otvorenom, između mnogih drugih.

Cene noćenja u Shore House at The Del počinju od 1.699 dolara, a rezervacije su sada otvorene za boravak od septembra 2022.

Luxury Experience