Najnovija luksuzna oaza Neoma: Elanan

Neom, dragulj inovacije Saudijske Arabije, upravo je otkrio Elanan, vizionarski wellness lokalitet koji definiše luksuz...

Sa 80 posebno dizajniranih soba, beskrajnim infiniti bazenima, wellness centrom i visokim opservacionim tornjem, Elanan je vrhunac futurističkog uživanja. Neom City je dočekao još jedno rajsko utočište, Elanan, koje kombinuje luksuz, blagostanje i inovaciju. Okružen očaravajućom prirodom, najnoviji dodatak Neomu na obali besprekornog zaliva Akaba zauzima posebno mesto u nizu šarmantnih projekata zahvaljujući svojoj bujnoj oazi i drevnim prirodnim izvorima.

Elanan ima 80 ekskluzivnih soba i apartmana, okruženih upečatljivim skulpturama koje se stapaju sa okolinom bez izdvajanja zbog svog savremenog estetskog izraza. Ovaj raj takođe uključuje velike trgovine, privatne restorane, baštu za sunčanje, pa čak i opservacioni toranj. Resort prirode koristi tehnologiju samo kada je reč o wellnessu i promovisanju opuštanja.

"Gosti mogu istraživati velike trgovine, uživati u specijalnim obrocima u privatnosti, naći opuštanje u bašti za sunčanje ili uživati u spektakularnim pogledima sa vrha opservacionog tornja", rekao je portparol kompanije. "Od trenutka dolaska posetioci započinju wellness putovanje unutar umirujućeg zagrljaja prirode."

"Otkrivanje Elanana dolazi nakon nedavnih objava Leyje, Epicona, Siranne, Utama, Norlane, Aquelluma, Zarduna i Xaynora, koji su održive turističke destinacije unutar zaliva Akaba, a sve su povezane Neomovom posvećenošću održivom razvoju", dodao je.

DiscoverNeom je podelio post na Instagramu koji glasi: "Dizajniran sa wellnessom u srcu, Elanan nudi jedinstveni resort prirode koji obuhvata sva čula. Ovo skriveno wellness utočište smešteno je na obali besprekornog zaliva Akaba, gde se planine susreću sa morem." Objava je dobro primljena, a neki pratioci su projekat uporedili sa pravim Metaverzumom. Neki su opisali Elanan kao očaravajući, ali iskustvo koje mogu priuštiti samo ultra-elitni.

Luxury Experience