Najluksuzniji brend kreveta otvara svoj prvi hotel

Smeh i kvalitetan san su dva najbolja leka…

Ali, kako biste se lepo naspavali, morate imati dobar dušek. Spavanje na premijum Hastens dušecima je siguran put do kvaltietnog sna, ali, sada ovaj slavni brend želi da podigne svoju priču na sasvim novi nivo, lansirajući prvi Sleep Spa Hotel sveta. Švedski brend, koji ima 168 godina iskustva, udružio se sa portugalskom O Valor do Tempo luksuznom grupacijom kako bi zajedno kreirali prvi hotel nadomak slavne Joanina biblioteke, koja je deo Univerziteta Koimbre, koji je pod zaštitom Uneska.

Blizina pomenutoj biblioteci je glavna inspiracija za enterijere koji u sebi skrivaju nekoliko baroknih komada dekorisanih zlatom. Petnaest soba, koliko ih je ukupno u ponudi, dekorisano je ručno rezberenim pozlaćenim mermernim detaljima. Lobi je dekorisan sa 419.992 male mozaične pločice koje su geometrijski aranžirane.

Hastens Sleep Spa može vam ponuditi mnogo više od unikatnih enterijera. U želji da svakom svom gostu obezbede kvalitetan san, u ponudi je usluga nazvana Bed Talks, koja edukuje svakog gosta na temu položaja za spavanje, dajući im savete, uz odabir prave posteljine i slično tome.

Gosti će imati priliku da uživaju u impresivnom meniju jastuka, vremenski-određenim muzičkim listama i televizijskim kanalima koji promovišu zdrav san. Svaka soba je unikatna, a iz nje se pruža pogled ili na Mondego reku ili privatnu hotelsku baštu, koja je kreirana poput skrovišta, u kom ćete moći da odmorite i svoje telo i  svoj um.

Jan Rid, peta generacija vlasnika kompanije Hastens, kaže: “Sa Hastens Sleep Spa, želimo da pokažemo ljudima širom sveta koliko je zdrav san važan, kroz sjajne uslove i uz pomoć pravih sredstava. Naša ekspertiza na ovom polju je unikatna i želimo da pružimo priliku svima da iskuse zašto su naši kreveti toliko posebni. Upravo to naš koncept hotela čini fantastičnim i nadamo se da će sve više ljudi moći da ga poseti, dok je u planu i otvaranje dodatnih hotela”.