Najinstagramičniji hotel sa pet zvezdica u 2024.

Sa neuporedivim pogledom na tirkizne vode Tihog okeana, kultnim restoranom sa svežom morskom hranom i terapeutskim programima za wellness i relaksaciju, meksički Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal osvaja društvene mreže.

Između planine i okeana, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal u Meksiku izlazi u zavodljivo idilično okruženje, ispunjeno prirodnim lepotama i influenserima koji su opsednuti Instagramom i društvenim mrežama. Hotel sa pet zvezdica ima luksuzne objekte prekrivene kamenom i peščanim nijansama, ali takođe ima sjajne dodatke: prostrane sobe za tretmane koje se povezuju sa ultraluksuznim bazenima sa slanom vodom sa netaknute plaže.

U isto vreme, možete ručati u glamuroznom restoranu pored stene, gde su zvuci talasa savršena zvučna podloga za romantičnu večeru. Veličanstveni pejzaž koji okružuje luksuzno odmaralište odigrao je odlučujuću ulogu u osvajanju nagrade „2024 Hotel Instagram of the Year“ u okviru nagrada Forbes Travel Guide. Sa sveukupnom zadivljujućom estetikom, odmaralište je preuzelo vođstvo nad svoja druga četiri konkurenta na listi koja uključuje Punta Tragara Hotel na Kapriju, Raffles Doha, Royal Mansour Marrakech i Soneva Jani na Maldivima.

Izgrađen na ogromnoj površini na najjužnijem kraju meksičke obale, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal nalazi se na nekoliko minuta od užurbanog centra Kabo San Lukasa, a ipak nudi idealne uslove za opuštanje i razmišljanje. Takođe možete da se zabavite u bilo kom od tri velika bazena, baru za kupanje, odakle možete naručiti i uživati u najboljim morskim plodovima u Los Kabosu uz „hipnotički“ pogled na more.

El Farallon je popularni restoran Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal i nalazi se na ivici litice, pružajući neuporediv pogled na okean. Šef restorana je glavni kuvar Gustavo Pinet, koji sastavlja jelovnik sa protagonistima svežih morskih plodova, koje ribari ulove istog dana, u kombinaciji sa prilozima koji oživljavaju tradicionalne ukuse meksičke kuhinje.

Dostupan samo kroz privatni tunel Dos Mares, popularni hotel je ugrađen u visoke litice planine Pedregal, pružajući pogled na tirkizne vode Tihog okeana, dok se netaknuta plaža proteže ispred vaših nogu. Ima 112 soba, apartmana i stambenih vila. Bez obzira koji smeštaj izaberete, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal nudi tim ličnih asistenata koji su spremni da vam pomognu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Svaka soba ima svoju terasu i mali bazen za uživanje u tim magičnim zalascima sunca.

Odmaralište sa pet zvezdica podmlađuje um, telo i duh jer nudi programe tretmana usklađene sa četiri lunarne faze kako bi vas uskladio sa ritmovima prirode i poboljšao vaše blagostanje, dok spa nudi druge usluge meksičkih narodnih lekova razvijene zajedno sa lokalnim šamanima za čišćenje i obnavljanje duha, koristeći niz različitih rituala i blagotvornog bilja.

Luxury Experience