Na korak do raja

Lepota Šri Lanke koja je bez premca,  je dobro poznata među ljubiteljima putovanja, i zbog toga je ova lokacija sa godinama sve popularnija.

Imajući to u vidu samo jedan pogled na Anantara Peace Heaven Tangalle Resort, učiniće da odmah poželite da se nađete na takvom mestu i rezervišete kartu u jednom pravcu.

Smešten između plantaži kokosa i zlatnih obala okeana, ovo prelepo i ekskluzivno mesto sasvim opravdano nosi naziv “Anantara rajski mir” jer omogućuje gostima da uživaju u gotovo rajskim prizorima - egzotične plaže, obilazak kulturnih znamenitosti, prirodne parkove, posmatranje kitova.

Ovo odmaralište poseduje 152 sobe i vile sa bazenima, a sve je inspirisano starinskim dizajnom Šri Lanke sa samo začinskim dodatkom 21. veka. Sve će vas ovde zaista impresionirati. U standardnim sobama terase i balkoni su sastavni deo eksterijera, dok su vam na raspolaganju vinski hjumidor, Wi Fi i veliki TV sa ravnim ekranom. No, činjenica je da ga nećete preterano koristiti.

SPA centar u okviru ovog odmarališta je nešto što svakako morate iskusiti. Na raspolaganju su vam ajurvedski tretmani, tretmani refleksologije, salon za ulepšavanje, kozmetički salon, kao i specijalna oblast za relaksaciju, teretana… Ko bi ovome odoleo?

U skladu sa luksuzom kojim raspolaže, ovaj resort će vam ponuditi neverovatno kulinarsko iskustvo kroz mnogobrojne restorane koji u ponudi imaju italijansku, mediteransku i naravno, kuhinju Šri Lanke.

Da li ste spremni za polazak?

N.V.T.