Mystique - savršeni hotel za odmor u Grčkoj

Ultimativna lokacija za savršeni odmor nakon godinu dana staycationa…

Sa opadanjem broja zaraženih od korona virusa i sve većim brojem onih koji su vakcinisani, putne, ali i druge restrikcije konačno popuštaju. Brojne države spremne su da ponovo ugoste svoje strane posetioce, ponude im fantastičnih godišnji odmor i uspomene koje će brižljivo čuvati do kraja života. Prateći te vesti, ovog puta vam predstavljamo fantastični hotel Mystique smešten na Santoriniju, koji je upravo ponovo otvorio svoja vrata za javnost.

Smešten u Oji, hotel je dobio arhitekturu inspirisanu Kikladima, koja poseduje nežne obline i skulpturne lukove prekrivene zagasitom paletom boja. Sa četrdeset jednim apartmanom i vilom, dva bazena, podmlađujućim Elios Spa centrom i teretanom, Mystique je fokusiran na predivne panoramske poglede na more.

Vile – Secrecy, Holistic i Mystery – nude smeštaj različitim vrstama putnika, uključujući porodice, mlade bračne parove i druge, predstavljajući zaista ultimativno luksuzno iskustvo. Ukoliko želite da zadržite svoje zdravlje i dobrostanje id ok ste na odmoru, Secrecy i Mystery vile su idealne za vas, jer dolaze sa privatnim fitness sobama. Holistic vila je idealna za parove, budući da sadrži privatni đakuzi na otovrenom i al-fresco odeljak za obedovanje.

Hotel se i dalje pridržava mera prevencije korona virusa, kako bi sigurnost njihovog osoblja, ali i gostiju ostalo na najvišem nivou. Mystique se pobrinuo da sve svoje prakse vezane za hranu podigne na najvišu lestvicu, uključujući i dezinfekciju i održavanje.

Predlažemo vam da se udobno smestite i prelistate galeriju hotela iznad teksta, a potom isplanirate svoj savršeni godišnji odmor – zaslužili ste ga!