MUSE Saint-Tropez - mirna oaza u blizini Sen Tropea

Da li želite da isplanirate savršen letnji odmor?

Luksuzni hotel MUSE Saint-Tropez otvoriće svoja vrata 20. aprila 2023. na glamuroznoj francuskoj rivijeri. Smešten na vrhu mirne litice u prelepom gradu Ramatuel, gosti će otkriti ekskluzivni raj okružen bujnom vegetacijom.

MUSE Saint-Tropez služi kao savršeno mesto za osamljeni odmor za one koji žele da pobegnu od užurbanog svakodnevnog života. Sa samo 12 ekskluzivnih apartmana posvećenih različitim muzama, to je savršeno mesto za luksuz i opuštanje. Od kreveta koje je po meri napravio Henriot, jedan od najstarijih francuskih proizvođača koji je nekada pravio nameštaj za kraljevske porodice u Versaju, do nežnih zemljanih tonova sa hladnim kamenim podovima i završnim obradama zidova od marmorina – hotel nije štedeo na udobnosti gostiju. Neke sobe čak imaju svoju privatnu baštu ili terasu sa malim bazenom, tako da se mogu opustiti baš kao kraljevi u svom raju.

Gosti mogu uživati u samoodrživoj bašti koju je dizajnirala Sogi Agata Ambroaz ili se prepustiti nekim od spa tretmana LA TENTE by SPA Village. Pored svega, tu je i restoran Muse gde će im biti na raspolaganju jela od sveže ribe koja su napravljena s ljubavlju.

Kada ste spremni da krenete u avanturu na otvorenom – uzmite jedan od bicikala i istražite Pampelonne beu peščanu plažu sa kristalno čistom vodom koja je udaljena samo 5 minuta od MUSE Saint-Tropez hotela. Gosti mogu da prošetaju kroz hektare osunčanih vrtova ili da se kupaju u svetlucavim vodama bazena u bujnoj oazi.

Luxury Experience