Modna kuća Louis Vuitton otvara svoj prvi hotel u Parizu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @melicacy

Još jedno uzbudljivo poglavlje u istoriji brenda Louis Vuitton...

Čuvena modna kuća Louis Vuitton ide korak dalje u svet luksuznog načina života, najavljujući otvaranje svog prvog hotela u Parizu. Nakon decenija uspeha u oblasti luksuzne mode, Louis Vuitton odlučuje da se proširi na oblast ugostiteljstva sa impresivnim hotelom.

Ovaj novi poduhvat će ojačati prisustvo kuće u francuskoj prestonici i ponuditi jedinstveno gostoprimstvo ljubiteljima brenda Louis Vuitton. Hotel će se nalaziti u jednom od najelegantnijih delova Pariza, kombinujući pariski karakter sa estetikom kuće Louis Vuitton. Tačnije, nalaziće se u najskupljoj ulici u Parizu, na aveniji Champs-Elisees, pored najveće prodavnice luksuznog brenda i prostiraće se na 6.000 kvadratnih metara.

Impresivna zgrada izgrađena je 1896. godine i prvobitno se u njoj nalazio hotel Elysée Palace. Od tada je imala mnogo namena, a do nedavno je bila sedište HSBC banke. „Iz ove zgrade se pruža najspektakularniji pogled na svetu“, rekao je izvršni direktor i predsednik Pjetro Bekari. „Odavde se može uživati u znamenitostima kao što su Ajfelova kula i Trijumfalna kapija.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mofongoⓀ (@mofongokicks)

Zgrada će odražavati visoku estetiku i luksuzni karakter koji karakterišu proizvode kuće i podsećaće na ogroman kofer sa logotipom brenda. Sa potpisom vodećih arhitekata i dizajnera, hotel Louis Vuitton u Parizu bi trebalo da postane destinacija za one koji traže neočekivani susret sa svetom estetike i luksuza.

Luxury Experience