Missoni transformiše One&Only Reethi Rah na Maldivima

Missoni se udružio sa ultraluksuznim odmaralištem One&Only Reethi Rah kako bi zajedno lansirali Missoni Resort Club na Maldivima.

Crpeći inspiraciju iz živopisne palete odmarališta, italijanska luksuzna modna kuća je ukrasila prostore i vile svojim prepoznatljivim cik-cak motivima, prikazujući živu paletu plave, zelene i tirkizne.

Missoni takođe predstavlja pop-up prodavnicu na Maldivima, a prepoznatljiv obrazac preuzima Beach Club i krasi suncobrane, ležaljke, peškire za plažu...

Missoni print će takođe ukrasiti razni nameštaj i tkanine u odmaralištu One&Only Reethi Rah, uključujući njegovu Treehouse, Grand Residence i Grand Sunset Residence, zajedno sa ograničenim brojem Grand Water vila, štandom za sladoled, kolicima, daskama za veslanje i biciklima.

One&Only Reethi Rah će biti deo projekta Missoni Resort Club, koji će voditi Alberto Kaliri – kreativni direktor kolekcije Missoni Home. Projekat će promovisati stil i legendarnu prirodu brenda širom sveta kroz personalizaciju ekskluzivnih lokacija na kojima je moguće u potpunosti uroniti u Missoni životnu filozofiju.

Reethi Rah, što znači „prelepo ostrvo“ ima 12 netaknutih plaža sa belim peskom i šest kilometara obale za istraživanje, kao i uzbudljive sportove na vodi, iskustva i izlete – jednu od najobimnijih ponuda na Maldivima. Odmaralište je dom nekih od najizuzetnijih, prostranih vila u Indijskom okeanu - 90 vila se nalazi na plaži, dok su 32 na vodi duž same obale.

Luxury Experience