Mandarin Oriental će otvoriti svoj prvi hotel u Grčkoj 2023. godine

Odmaralište sa 99 soba na plaži biće smešteno u luksuznom kompleksu u regionu Peloponeza.

Oni koji žele luksuzan odmor u Grčkoj često biraju nekoliko nedelja na Mikonosu ili Santoriniju. Kao rezultat toga, bekstvo na ta ostrva može izgledati manje kao beg, a više kao konvencija, u zavisnosti od toga kada rezervišete kartu. Međutim, sledećeg proleća ćete moći da proširite svoje vidike boravkom u novom luksuznom hotelu Mandarin Oriental koji se otvara na jugozapadnoj obali Peloponeza.

Odmaralište na plaži biće prvo iz grupe hotela sa pet zvezdica koje će se otvoriti u Grčkoj. Na samo 45 minuta od međunarodnog aerodroma Kalamata u Costa Navarinu, nalaziće se luksuzni kompleks koji je dom više vrhunskih hotela, dva golf terena, spa centra, 20 restorana, rekreativnih objekata i još mnogo toga.

Sam Mandarin Oriental resort će imati ukupno 99 soba za goste, što uključuje 48 vila sa bazenom i svaka će imati svoju otvorenu terasu sa pogledom na more. Imaćete pristup velnes centru od 1620 kvadratnih metara sa zatvorenim i otvorenim bazenom, kao i pet restorana i barova. Gostima će biti na raspolaganju i aktivnosti koje se kreću od sportova na vodi do biciklizma i penjanja po stenama, ili ćete moći da se igrate na prepoznatljivim terenima za golf koji su dizajnirali nemački profesionalni golfer Bernhard Langer, Robert Trent Džouns II i Hoze Marija Olazabal.

„Oduševljeni smo što otvaramo našu prvu nekretninu u Grčkoj u Costa Navarinu i radujemo se što ćemo ovu upečatljivu kombinaciju netaknutog pejzaža, maslinjaka, netaknutih plaža i autentične grčke kulture u regionu podeliti sa našim gostima“, kaže Džejms Rajli, izvršni direktor grupe Mandarin Oriental, u saopštenju. „Drago nam je što smo partneri sa Temes grupom koja je bila odgovorna za stvaranje Costa Navarina kao rastuće turističke destinacije“.

Zauzvrat, Ahil V. Konstantakopulos, predsednik Temes komapnije, napominje u izjavi da je „Mandarin Oriental poznat po pružanju primernih usluga i ekskluzivnih iskustava u svojim brojnim luksuznim nekretninama širom sveta, i ponosni su što će Costa Navarina postati vrhunska međunarodna destinacija za ljude koji posećuju ovo mesto ili ovde žive.”