Maldivi nam daju još jedan razlog da ih obavezno posetimo

Ljubitelji putovanja su upravo dobili još jedan razlog da posete Maldive…

Bajkovita tropska, ostrvska nacija, postaće dom najvećih vila iznad vode, koje će biti kompletirane vodenim toboganima. Soneva Fushi, odmaralište koje je oličenje bosonogog luksuza, otvoriće osam svojih prostranih vila krajem ovog meseca, što će biti idealno za sve nas koji nismo spremni da se oprostimo od sunca i lepog vremena.

Odmarališta su dizajnirana tako da ponude optimalnu privatnost svim svojim gostima, nudeći najbolje poglede na okean, na čitavoj planeti. Jednosobna vila prostire se na šest stotina kvadrata, a sjajna je za zaljubljene parove, dok je dvosobna varijanta od 900 kvadrata pogodna za one kojima je potrebno nešto više prostora.

U srcu svake vile nalazi se masivna glavna spavaća soba, opremljena modularnim krovom koji vam daje mogućnost uživanja u pogledu na zvezde, direktno iz kreveta. Pored toga, tu je i velikodušno dizajnirana dnevna soba ispunjena raskošnim komadima nameštaja, uz kupaitlo na otvorenom, gde se možete osvežiti u kompletnoj privatnosti.

Terasa vam nudi epski bazen koji se stapa sa horizontom, zajedno sa ležaljkama, al-fresco trpezarijom i specijalno dizajniranom katamaranskom mrežom, koja vam daje mogućnost da leškarite odmah iznad vode. Pored toga, vile imaju i dvospratni vodeni tobogan, koji vas vodi direktno u tirkizne vode okeana.

Dizajnirane sa komforom na umu, vile su dovoljno visoko iznad okeana, tako da talasi neće udarati u njihovo dno, što umanjuje buku i vibracije. Zidovi su takođe izolozvani recikliranim materijalima. Soneva Fushi vile iznad vode će zvanično biti otvorene 25.septembra, a početna cena za jednosobnu je 2.625 dolara po noćenju, dok dvosobna košta 5.232 dolara za jednu noć.