Luksuzno kampovanje na sasvim novom nivou

Nayara Tented Camp će biti otvoren krajem ove godine.

Ako ste duže vreme žudeli za iskustvom putovanja koje sadrži lenjivce, vulkane i kostarikansku kafu, imamo pravu stvar za vas. Nayara Tented Camp vam obećava sve gore navedeno, čim otvori svoja vrata  u decembru ove godine. Jedan od prvih luksuznih kampova koji će biti otvoren u Centralnoj Americi, Nayara se nalazi u srcu kostarikanskog Arenal Volcano nacionalnog parka – slikovitog rezervata koji je poznat po svojim pešačkim stazama, vrelim izvorima i Arenal vulkanu.

Nayara će vam dati priliku da uživate u fantastičnom iskustvu prirode, šetajući kroz polja osušene lave, Arenal Hanging Bridges Park i opuštajući se u jednom od dvadeset devet luksuznih “šatora”. Sobe u sebi spajaju jarke, moderne akcente sa detaljima safari stila, kako bi nastao enterijer koji je luksuzan, a koji u sebi sadrži dozu tropske avanture. Svaki šator ima svoj privatni bazen koji se hrani vodom iz obližnjeg izvora.

Nayara takođe želi da kultiviše svoj okolni ekosistem, umesto da ga remeti. “Naši napori uključuju pošumljavanje okolnog područja, povećanje broja Cecropia drveća kako bi smo negovali stanište lenjivaca, a čak smo odlučili da ručno obojimo 8.000 metara platna za šatore”, kaže vlasnik, Leo Gitis.

Dakle, Nayara dolazi sa svojim staništem lenjivaca, a u ponudi vam je i konsijerž za lenjivce, koji će vam pokazati okruženje, organizovati šetnje za posmatranje ptica, nudeći i druge ture kroz prirodu takođe.

Ovo odmaralište će vam ponuditi i izobilje prilika da uživate u miru i rajskoj prirodi koja vas okružuje, uz svakodnevne sesije joge i meditacije, sa espresso barom za sve one kojima je potrebna jutarnja doza kofeina pre nego što obave pozdrav suncu.