Osetite se poput pravih plemića na idiličnom ostrvu Sv. Margerite

Ultima Collection najavila je najnoviji dodatak svom portfoliu - Ultima Cannes Le Grand Jardin.

Jedini privatni posed na ostrvu Sv. Margerite, Ultima Cannes Le Grand Jardin je istorijsko imanje u privatnom vlasništvu ograđeno zidinama koje je ranije bilo dom plemića i članova kraljevske porodice poput Luja XIV i svetske elite. Poput postojećih objekata Ultima Collection širom Evrope, Le Grand Jardin će imati najsavremeniji dekor, sadržaje i najviši nivo usluge, a istovremeno nudi potpuno ekskluzivno i jedinstveno iskustvo na Azurnoj obali.

Poznato po svojoj netaknutoj lepoti, ostrvo Sv. Margerite je najveće od četiri ostrva u arhipelagu Lerins. Privlačilo je umetnike i fotografe kao što su Pikaso i Li Miler, koji su često tražili utočište sa kopna na ovom netaknutom ostrvu. Francuski avangardni slikar Fransis Pikabija bio je opčinjen izvanrednom florom, faunom i svetlošću ostrva i uhvatio je njegovu krševitu obalu na svojoj slici L'ile Sainte-Marguerite. Dostupno ekskluzivnim brodom (samo 10 minuta od Kana) ili helikopterom, ono će svojim gostima dati mogućnost da se osete kao da borave na svom, osamljenom privatnom ostrvu.

Le Grand Jardin se sastoji od glavne guvernerove kuće i kule sa krovnom terasom sa veličanstvenim pogledom i „gostinjskom kućom“ - koja datira još iz 13. veka. Imanje će imati 11 spavaćih soba, sa prostranim apartmanima u Guvernerovoj kući i Kuli, više prostora za opuštanje i trpezariju u zatvorenom i na otvorenom; otvoreni bazen sa grejanjem, bioskop na otvorenom i spa centar.

Ovo jedinstveno imanje iz 13. veka okruženo je botaničkim parkom od 14.000 kvadratnih metara. Čempresi, palme, masline i lokalno cveće upotpunjuju ovu idiličnu scenu, a uređena šetališta vode goste do botaničkih vrtova imanja koja su ispunjena mirisni ružama i irisom.

Kuvari će biti na raspolaganju gostima i ponuditi prilagođene obroke „od farme do stola“, koji će obezbediti vezu sa prirodom i pružiti jedinstveno iskustvo po kome je Ultima poznata.