Luksuzna toplina alpske lože

Ecurie je luksuzno renovirana Savoie štala stara 130 godina, koja je pretvorena u spektakularno planinsko odmaralište…

Inspirisani planinama i lokalnom istorijom, ljudi koji su radili na ovom projektu, dodatno su akcentovali originalne elemente ove građevine prirodnim materijalima, toplim i udobnim tkaninama, kao i starinskim nameštajem. Dobijeni rezultat je šarmantno rustična, mirna loža, koja je veoma luksuzno opremljena.

Na njenom gornjem spratu, nalaze se trpezarija i dnevni boravak otvorenog plana prostora, koji predstavljaju samo srce odmarališta u kom se gosti rado okupljaju. Ovde možete upijati energiju magičnog planinskog pejzaža dok se opuštate oko centralnog ognjišta i gledate kako vaš lični kuvar sprema neverovatne đakonije. Originalni krov štale je ostavljen skoro netaknut, jer u sebi sadrži grede i staro drvo, a prostoru nudi skoro pa duplu visinu. Ipak, iako prostrana, ova loža je veoma topla i intimna.

Alpinski šarm ove kolibe nastavlja se i u četiri spavaće sobe sa kupatilima. Rustični komadi nameštaja dodatno akcentuju planinski šarm, dok nežni vuneni prekrivači, topla koža i Hypnos kreveti osiguravaju udoban, topao i miran san.

Ona se nalazi u centru Morzina, na samo dva minuta od Super Morzine žičare. Njena fenomenalna pozicija daće vam priliku da uživate u svim dobrobitima Portes Du Soleil ski prostora i svemu što ovo naselje može da vam ponudi.