Luksuzna oaza u srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata

Već godinu dana, praktično svi maštamo o putovanjima, destinacijama iz naših snova, predivnim plažama i udaljenim delovima sveta...

Zatvoreni u svojim domovima, a potom i unutar granica svojih država, ostali smo željni pogleda iz aviona na predele ispod nas, huk vode koja prolazi pored kruzera i zvuk voza koji nemilosrdno gazi preko šina. Maštali smo o danu kada ćemo spakovati svoje kofere, uzeti pasoš u ruke i zaroniti u nepoznate zemlje, u koje do tada nismo kročili. Pažljivo smo planirali svaki trenutak svog putovanja, od odevne kombinacije koje ćemo za sam put obući, preko svih stvari koje ćemo spakovati, gde ćemo zastati kako bismo napravili pauzu i gde ćemo provesti svoje bezbrižne dane. Ukoliko ste raspoloženi za egzotičnu lokaciju koja ostavlja bez daha, predlažemo vam Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, koji je sam po sebi idealna destinacija za nezaboravni odmor.

Ovo odmaralište, ušuškano u spokojnom emiratu Ras Al Khaimah oduševiće vas svojom brižljivom uslugom, deset veličanstvenih restorana i loža, kao i smeštajnim jedinicama sa fantastičnim pogledom na arapsko primorje. Smešten na samo četrdeset pet minuta vožnje od internacionalnog aerodroma u Dubaiju, hotel smešten na plaži okružen je pustinjama, planinama i morem, što ga čini savršenim za sve vrste putnika.

Bilo da želite da se baškarite pod suncem, na plaži koja se proteže u nedogled, da budete istraživač modernog doba koji će jahati kamile kroz pustinju u potrazi za davno izgubljenim blagom ili da kao avanturista uživate u planinskim usponima i pogledom sa vrha, ovaj hotel vam to može ponuditi. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se i fantastični golf teren sa 18 rupa, kao i nagrađivani spa centar, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, koji vam obećava da ćete iz njega izaći podmlađeni i odmorni, puni utisaka koje ćete rado deliti sa svim vama dragim osobama.

Pored toga, moramo naglasiti da je hotel dobio Safeguard oznaku od Bureau Veritas zbog održavanja najviših standarda zdravlja i higijene.

U njegovim sobama, koje su nalik na one smeštene u palatama iz priča 1001 noći, moći ćete da se opustite i osetite poput sultana kome je jedina misija pravo uživanje. Sa preko 350 metara privatne plaže, dobićete priliku da uživate bez ometanja, dok su vam na raspolaganju i dva bazena sa kontrolisanom temperaturom vode, pri čemu je jedan posvećen samo odraslim osobama, a za mališane, tu su Pearls Kid's klub i usluge bejbisitinga.

Ukoliko ste ljubitelji aktivnosti na vodi, možete im se prepustiti na koji god način da želite, dok vas posle celodnevne zabave u spa centru očekuju tretmani za parove, biljna sauna i mnogo toga drugog.

Sa brojnim nagradama koje je dobio od svog otvaranja, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah će vas definitivno oduševiti i navesti da ponovo poželite da ga posetite, a da se pritom još niste ni vratili svojoj kući.