Luksuz na sasvim novom nivou - Nobu Penthaus apartman na Ibici

Nakon perioda karantina i samoizolacije, život konačno postaje bolji, pa je samo pitanje vremena kada ćemo se ponovo naći na našim omiljenim destinacijama…

Da li postoji bolja lokacija za prvi godišnji odmor nakon nekoliko meseci koje smo pravili između svoja četiri zida, od Ibice? Idilični Talamanka plaža na Ibici sadrži i Nobu Ibiza Bay, koji je fantastična destinacija sa pet zvezdica. Ukoliko vas vaši planovi odvedu u tom pravu, savetujemo vam da obavezno bukirate makar jedno noćenje u Nobu Penthouse apartmanu, koji nudi ultimativni ležerni luksuz. Sa idealnom lokacijom na samo tri kilometra od gradskoj jezgra, ovaj hotel će vam ponuditi privatnost luksuzne vile na obali mora.

Grandiozni dupleks apartman je veličanstveno stilizovan i asociraće vas na luksuznu vilu sa više od 200 kvadrata prostora za opuštanje i uživanje. Apartman je zaista glomazan i sadrži king-size master spavaću sobu, uz dve dodatne luksuzne spavaće sobe za goste, što znači da ovde možete doći u društvu svoje porodice ili prijatelja. Kada zakoračite u svoj penthaus, pozdraviće vas grandiozni ulaz, dok vas dalje odatle očekuje dnevna soba, trpezarija i kuhinja za potpun užitak.

Penthouse apartman nalazi se u samom vrhu hotela, a dekorisan je prozorima od poda do plafona, sa neverovatnim pogledom na Mediteran, zaliv i gradsko jezgro. Veličanstveno dekorisani apartman sa prirodnom paletom boja harmonično se spaja sa luksuznim i šarmantnim komadima nameštaja.

Pored ovog penthausa, deo ovog hotela su i četiri restorana i bara nudeći raznolike opcije za svačiji ukus. Nobu restoran će vas oduševiti svojom japanskom fusion kuhinjom, dok ćete na samoj plaži moći da uživate u svežoj morskoj hrani.