Luksuz na plaži „samo za odrasle“ dolazi u InterContinental Hayman

Nakon opsežnog renoviranja i transformacije nekadašnjeg One&Only vrednog 135 miliona dolara, InterContinental Hayman Island Resort nije imao mnogo sreće od otvaranja 2019. godine.

Privatno ostrvsko odmaralište bilo je trenutni hit za turiste željne luksuza, a onda je pandemija dovela do smanjenih kapaciteta. Sada se čini da je InterContinental Hayman Island Resort spreman da nastavi tamo gde je stao. Ove nedelje otvorio je 12 novih, samostojećih paviljona na plaži koji izgledaju vrlo luksuzno.

Paviljoni na plaži se nalaze odvojeno od glavnog krila letovališta. Važno je znati da su, iako je odmaralište famozno prilagođeno porodici i najčešće je puno dece, ovi paviljoni isključivo za odrasle – sa većim fokusom na privatnost i tišinu, dok gosti koriste morske kajake, daske za veslanje i druge aktivnosti koje nudi odmaralište.

Svaki paviljon na plaži ima sopstvenu prostranu spavaću sobu, odvojenu od velike dnevne sobe i natkriveni otvoreni balkon koji se proteže do privatnog bazena. Prirodno svetlo je odigralo veliku ulogu prilikom dizajniranja. Iz svih paviljona se pruža neprekidni pogledi na zaliv, dok su tokom dana paviljoni preplavljeni sunčevim zracima koji obasjavaju nežnom paletom boja, toplih sivih, plavih i belih tonova koji su korišćeni u dizajnu enterijera.

U paviljonima na plaži obezbeđen je i lični konsijerž, koji gostima pomaže da organizuju izlete po ostrvu i planiraju sve što požele – večeru uz zvezde, rezervaciju restorana, privatnu kabinu pored bazena, jednodnevne izlete van odmarališta itd.

Cene za paviljone na plaži InterContinental Hayman Island počinju od 2.750 dolara po noći. To je mnogo više od 950 dolara po noći koje biste u proseku očekivali da platite za smeštaj u glavnom odmaralištu, ali pretpostavljamo da privatnost košta.

Luxury Experience