Lošinj Hotels & Villas predstavlja vrh svetske gastronomije i wellnessa

Boutique Hotel Alhambra - FOTO Losinj Hotels and Villas

Slikovita uvala Čikat ovoga proleća podiže doživljaj luksuza i hedonizma na viši nivo, i sa potpuno jedinstvenim konceptom gastronomskog i wellness doživljaja svrstava se rame uz rame sa vodećim svetskim luksuznim hotelima. Raskošni Boutique Hotel Alhambra, uvršten u Top 10 najboljih hotela Evrope, deo luksuzne kolekcije prestižnog brenda Lošinj Hotels & Villas, predstaviće gostujućeg chefa Christiana Kuchlera, nagrađenog dvema Michelin zvezdicama i sa čak 18 Gault&Millau kulinarskih kapica. Osim toga, ovaj lošinjski brend predstaviće i ekskluzivni novi koncept s potpisom vodeće međunarodne konsultantkinje za spa i wellness Melisse Mettler.

Christian Kuchler_FOTO Andreas Fahrni

Christian Kuchler - FOTO Andreas Fahrni

Mladi švajcarski chef poznat je po kreiranju ukusnih delicija s primesom tradicije kojima je zadivio i ocenjivače zaslužne za visoko pozicioniranje njegovog švajcarskog restorana Taverne zum Schäfli u najcenjenijem vodiču najboljih restorana sveta. Tokom svoje karijere chef Kuchler radio je u restoranima širom Evrope, a jedno od najimpresivnijih razdoblja proživeo je kada je radio u pariskom restoranu Plaza Athénée s tri Michelin zvezdice. U okviru glamuroznog programa Spring Rendezvous, maestralne kreacije chefa oduševiće svako gurmansko nepce, u gastronomskom doživljaju uobličenom u ekskluzivnu gala večeru pod zvezdama na terasi a la carte restorana Alfred Keller, Mystery Dinner na tajnoj lokaciji.

Za kompletno luksuzno iskustvo tokom majskog boravka na ostrvu Lošinj, direktor SPA i wellnessa za brend Lošinj Hotels & Villas i vodeća međunarodna savetnica za luksuznu spa i wellness ponudu Melissa Mettler osmislila je potpuno novi, inovativni koncept u jedinstvenom Zona Cube Spa Alhambra, koji se zasniva na prirodnom nasleđu i lekovitim svojstvima ostrva. Lekovite terapije i spa tretmani inspirisani biljnim svetom ostrva vitalnosti u zadivljujućem okruženju lošinjskih borova, ekskluzivna ceremonija čaja uz uživanje u bogatstvu lokalnog bilja i jedinstvena masaža koju stručni terapeuti izvode s povezom na očima uz taktove svetski poznate Bečke filharmonije, samo su neki od neponovljivih doživljaja lošinjskog programa.

Melissa Mettler_Foto Matija Djanešić-Cropix

Melissa Mettler_Foto Matija Djanešić-Cropix

U prefinjenom Boutique Hotelu Alhambra, članu prestižnog lanca Small Luxury of The World i Virtuoso, gosti cene upravo opušten pristup i personalizovanu uslugu u kojoj je sve podređeno ugođaju i udobnosti, odnosno kreiranju vrhunskih doživljaja. Ovaj komadić raja nalazi se u najzaštićenijem delu čarobne lošinjske uvale Čikat, gde gosti utonu u čari zadivljujuće prirode i luksuznog okruženja. Upravo je u takvom ambijentu brend Lošinj Hotels & Villas pripremio Spring Rendezvous program u kojem će oni najistančanijeg ukusa imati priliku da uživaju u lepotama i blagodetima najlepšeg godišnjeg doba u vrhunskim hotelima na Lošinju.