Lily of the Valley - veličanstveni hotel u idiličnom delu Francuske

Smešten između rivijere i Sen Tropea, Lily of The Valley, hotel sa pet zvezdica, nudi vam veličanstveno okruženje i najviši mogući kvalitet usluge…

Zahvaljujući svojim Wellness programima, Lily of the Valley je idealno mesto za opuštanje na idiličnom jugu Francuske. Sa svojih 38 soba i 6 apartmana, hotel ima pogled na Gigaro plažu i okolna brda, a nalazi se u slikovitom delu Francuske, u kom je priroda zaista očuvana. Hotel nudi dva restorana, dva bazena sa grejanom vodom i luksuzno wellness selo.

Gostoljubiv i komforan, Vista restoran nudi prefinjena i preukusna jela, od doručka do večernjiih koktela na svojoj terasi osvetljenoj mesečinom. U kuhinji, šef Vinsent Malard i njegov mediteranski meni sa akcentima Provanse će vas jednostavno oduševiti. Sa druge strane, Le Village restoran nudi lagani, gurmanski i delikatni meni, sa zdravim opcijama za doručak, vitaminskim ručkovima između wellness tretmana i laganu užinu pre joge.

Sa svoja tri Wellness programa – Ultra Sport, Ultra Weight Loss i Ultra Wellness, ovaj hotel će se posebno dopasti gostima koji žele podršku pri gubitku kilaže. Profesionalci na individualan način pristupaju svakom gostu, kako bi im pomogli da se pridrže svojih ciljeva i vrate u formu. Zahvaljujući velikom prostoru koji je posvećen sportu, nezi i dobrostanju, hotel nudi programe koji kombinuju detoksikaciju, sportske performanse, mršavljenje i relaksaciju.

Možemo slobodno reći da Lily of The Valley hotel promoviše vrednosti velikodušnosti i blagonaklonosti, tako da se svaki gost koji ga poseti, oseti prijatno i slobodno. Pažljivo dizajniran od strane Filipa Starka, hotel nudi uredno i prefinjeno okruženje, u savršenoj harmoniji sa svojom lokacijom.