Legoland Hotel Dubai je otvorio svoja vrata i ispuniće sve dečje snove

Izlazak iz automobila u blizini Legolenda liči na ulazak u ogromnu kutiju za igračke u kombinaciji sa kaleidoskopskim nizom avantura koje čekaju svoje goste.

Ne može se poreći da su ovde, na samo 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Dubaiju, deca na čelu zabave u hotelu Legoland, a sve počinje po dolasku gde mališani preuzimaju kontrolu na minijaturnom pultu za prijavu, nakon čega sledi ples do sobe zahvaljujući liftu na temu diskoteke.

Hotel sa 250 tematskih soba i apartmana, od kojih svaki odaje počast Lego franšizi i njenim najpoznatijim likovima, prenosi goste u drugi svet, koji je pomno napravljen da probudi maštu dece i odraslih.

Porodice mogu da biraju između različitih očaravajućih tema uključujući Lego Ninjago, Lego Friends, Kingdom, Pirate... Prepuna svega što je potrebno za ugodan boravak, potraga za blagom u sobi čeka male istraživače pod budnim okom džinovskih Lego modela.

Šetnja oko novootvorenog hotela otkriva bezbroj igrališta za ljubitelje slaganja kockica, dok ozbiljni Lego entuzijasti mogu da izoštre svoje veštine zajedno sa domaćim majstorima graditelja modela.

Mogućnosti za ručavanje su naravno inspirisane Lego svetom, a porodični restoran Bricks Family služi kao savršeno mesto za ukusne obroke pre dana zabave u tematskom parku, dok Skyline Lounge nudi večernje obroke u sofisticiranom okruženju. Napolju, bazen u tirkiznoj laguni nalazi se u podnožju šarene fasade hotela, zaokružujući uzbudljivu ponudu.

Pametno spajajući zabavu brenda Lego sa majstorskim dizajnom hotela, objekat je na samo nekoliko koraka od kapija tematskog parka Legoland Dubai i akva parka Legoland – idealno mesto za avanture koje će cela porodica obožavati.

Luxury Experience