Ledena bajka oživljava ove zime u hotelu The Carlton St. Moritz

Smeštene visoko iznad jezera Sent Moric, 60 elegantnih soba i apartmana nude jedinstveno životno iskustvo. Uvek prisutna, ali diskretna i nenametljiva usluga prati vas u celom hotelu.

Nudeći romantičan pogled na planinske vrhove prekrivene snegom i mirno zaleđeno jezero St. Moric, hotel Carlton je najmanji i najoačaravajući od velikih hotela sa pet zvezdica u St. Moricu i idealna polazna tačka za istraživanje mnogih prirodnih čuda.

Hotel Carlton ima za cilj da brine o potrebama svakog gosta pojedinačno, bilo na panoramskoj terasi ili ispred logorske vatre na otvorenom. Prijatna atmosfera i sofisticirana kuhinja koja se nudi u restoranima Romanoff i Da Vittorio poboljšaće vaš osećaj blagostanja.

Nakon dana na ski stazama, prelepo uređene sobe i apartmani nude savršeno utočište uz autentično i primamljivo gostoprimstvo. Raskošni spa će umiriti bolne udove i podstaći opuštanje u luksuznom okruženju, sa svetski poznatim terapeutima.

Individualni stil koji je kreirao dizajner Karlo Rampaci čini ne samo svaki pojedinačni apartman već i ceo hotel Carlton posebnim mestom. Najfiniji materijali i nameštaj su klasično, elegantno i bezvremenski kombinovani, u kontrastu sa modernim, purističkim elementima i bojama koje namerno koristi Karlo Rampaci kako bi stvorio jedinstveno i udobno mesto.

Spa centar u hotelu Carlton prostire se na tri sprata i sadrži saunu, sobe za individualne tretmane, teretanu i zatvoreni i otvoreni bazen - da ne spominjemo privatni spa apartman koji se može rezervisati zasebno.

Pored popularnih klasičnih tretmana, novi holistički koncept Moving Mountains sada je vidljiv u svakom aspektu Carlton spa centra. U saradnji sa The Organic Pharmacy, za tretmane Moving Mountains koriste se isključivo organski i 100% prirodni proizvodi koji kombinuju naučna saznanja sa lekovitom moći prirode kako bi vam pomogli da postignete dugotrajno opuštanje i napunite baterije.

Nakon senzacionalnog uspeha filma Frozen, Diznijevog rimejka poznate bajke, „Ledena kraljica“ ledeni pejzaži postali su mesto čežnje čitave generacije, a sada se ovi magični trenuci mogu doživeti na čuvenom zaleđenom jezeru.

Sa novim, holističkim programom Moving Mountains, zimska zemlja čuda je magični domen za ponovno otkrivanje prirode i doživljaj zabave i radosti.

Jedina stvar koja nije ledena ove zime su novi domaćini: prvi put srdačno dočekuju goste novi direktori Stefani i Majkl Lenort od decembra do marta.

Luxury Experience