Kouros Hotel & Suites sija kao svetionik u srcu Mikonosa

Šarm Kiklada i autentično mikonsko gostoprimstvo nalaze svoj vrhunac u elegantnom hotelu Kouros Hotel & Suites.

Kouros Hotel & Suites, luksuzni butik hotel sa 5 zvezdica na Mikonosu sam je po sebi idealan za jedinstveno letovanje na Kikladima. Nalazi se na odličnoj lokaciji sa zadivljujućim pogledom na more i nudi pravo grčko gostoprimstvo, sa jedinstvenim dizajnom u pozadini.

Kouros Hotel & Suites osnovan je 1994. godine i nedavno je potpuno renoviran. Kreirao ga je poznati francuski dizajner Fabienne Spahn i ima 40 luksuznih smeštajnih jedinica na impresivnoj lokaciji, crpeći inspiraciju iz sirovog pejzaža Mikonosa, što svedoči o njegovom kikladskom dizajnu.

Intenzivni oblici i zemljani tonovi stvaraju prostor koji ističe mir prirode. Beli otvoreni prostori u skladu su sa okruženjem koje ga ugošćuje, pretvarajući se u oazu luksuza. Izgrađen na ulazu u grad Mikonos, 15 minuta kratke vožnje od luke i aerodroma, idealan je izbor za bezbrižan odmor.

Hotel je raj holističkog gostoprimstva za uživanje u najboljim trenucima uživajući u ronjenju na obližnjim plažama i noćnom životu Mikonosa, a zatim se možete povući u hotel radi osveženja, opuštanja i visokokvalitetnih gastronomskih predloga.

Njegov bazen je kosmopolitsko mesto za okupljanje i opuštanje uz hladne koktele i lagane zalogaje, kao i kupanje pod mikonskim egejskim suncem.

Poseta finom restoranu Narcissus je neophodna, a kuvar Argiris Aglamisis je napravio meni koji ima ukus Egejskog mora i Grčke sa kreativnim notama internacionalne kuhinje. Započnite svoj obrok dimljenom hobotnicom sa romesco sosom ili egejskim lignjama i obavezno probajte raviole od jastoga, kao i druga izuzetna glavna jela. Dopunite svoje iskustvo jednim od dva ponuđena deserta: ledenom moka kafom sa belom čokoladom ili sladoledoledom od lešnika i espresa.

Večeri pripadaju baru pored bazena uz maštovite koktele, vrhunska alkoholna pića i neuporediv sjaj kikladskih zvezda. Od jutra do mraka, Kouros Hotel & Suites je idilično okruženje za nove i nezaboravne uspomene.

Hotelske sobe i apartmani odvode posetioce u svet lepote i luksuza. Jedinstvene slike obuhvataju lokaciju i nude panoramski pogled na plavo nebo koje svake noći poprima zlatne, ljubičaste i ružičaste nijanse dok sunce zalazi nad Egejskim morem.

Svaka soba i apartman idealno su utočište za beg od svakodnevnog života, nudeći jedinstvene sadržaje koji garantuju siguran boravak. Minimalističke linije i elegantna estetika ističu autentični grčki karakter hotela, dok su apartmani sa đakuzijem i pogledom na more hram nepretencioznog luksuza. Svaki kutak, svaki detalj pažljivo su odabrani za nezaboravno iskustvo odmora.

U najsavremenijwm spa centru Zoe možete uživati u hidroterapiji, turskom kupatilu, kao i u bogatom meniju sa kozmetičkim tretmanima za telo i lice. Bilo sami ili sa drugom polovinom, iskustvo će vas zadiviti osećajem smirenosti i detoksikacije koji će vam ponuditi.

Vredi napomenuti da je hotel pogodan za kućne ljubimce, tako da vaš ljubimac može provesti nezaboravan odmor sa vama, jer će tamo pronaći sve što mu je potrebno da se oseća kao kod kuće.