Kivotos Santorini: Nekonvencionalan hotel inspirisan vulkanskom geologijom Santorinija

Nedavno uvršten među 10 najboljih hotela na Santoriniju od strane Forbsa, Kivotos Santorini se vraća petu godinu, osvojivši zasluženo titulu "Destination Hotel" na ostrvu koje je takođe omiljeno ljubiteljima putovanja.

Kivotos Santorini je uspeo da redefiniše luksuzno gostoprimstvo dok je dodirnuo vulkansku dušu Santorinija. Odvajajući se od tradicionalne potpuno bele estetike Santorinija, Kivotos Santorini osvaja goste svojom impresivnom paletom tamnih i neutralnih nijansi, koje neprimetno dopunjuju vulkanski pejzaž ostrva.

Apartmani i jedina pećinska vila od 200 kvadratnih metara na ostrvu, imaju nesmetan pogled na kalderu i sunce koje tone na egejskom horizontu, zatvoreni ili otvoreni bazen, đakuzi i najsavremenije sisteme osvetljenja i ozvučenja koji omogućavaju gostima da dizajniraju svoju jedinstvenu atmosferu.

Dizajnirana kao oličenje wellnessa i luksuza, ova impresivna vila je luksuzno utočište od 200 kvadratnih metara. Zaplivajte u petometarskom zatvorenom bazenu ugrađenom u stenu, uživajte u opuštajućoj masaži posle vežbanja u mini teretani, opustite se u hamamu ili u đakuziju na otvorenom.

Prostrani dnevni boravak i trpezarija upotpunjeni sasvim opremljenom kuhinjom i frižiderom za vino čine savršeno okruženje za kulinarske avanture sa hotelskim kuvarom koji vam je na raspolaganju za privatnu večeru. Velika spavaća soba sa kišnim tušem i druga spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, takođe sa tušem, upotpunjuju pogodnosti vile.

Da bi dodatno poboljšali vaše blagostanje, vila ima SONOS zvučni sistem koji može da pušta vašu omiljenu muziku u celoj vili i najsavremeniji sistem osvetljenja koji vam omogućava da kreirate scenarije boja u skladu sa vašim raspoloženjem.

Balkon sa đakuzijem na otvorenom i nesmetan pogled na zalazak sunca i veličanstvenu kalderu upotpuniće vaše nezaboravno iskustvo.

Dizajn Kivotos Santorini hotela sa zadivljujućim „pukotinama“ u unutrašnjim zidovima i plafonima, suptilno osvetljenim spektrom naizmeničnih boja kako bi se stvorila eterična atmosfera, sa privatnim bazenima i hidromasažnim kadama koji izviru iz stene, čine jedinstveno okruženje na svetskom nivou.

Brojni su inovativni dizajnerski elementi, uključujući izložene zidove od vulkanskog kamena u kupatilima i krevete smeštene ispod zasvođenih plafona. Njegovim elegantnim, pećinskim enterijerom dominira fuzija modernog minimalizma i atmosfere dobrodošlice, naglašena organskim oblicima i zemljanim elementima, odražavajući urođeni šarm Santorinija.

Izgrađen visoko na strani litice Imeroviglija, najekskluzivnije tačke kaldere, Kivotos SANTORINI kombinuje panoramski pogled sa mirom i tišinom. Izbegavajući tradiciju, ističe se nasuprot belom narodnom jeziku ostrva svojom jedinstvenom, potpuno crnom arhitekturom - smelim i nekonvencionalnim gestom inspirisanim vulkanskom geologijom Santorinija kao deklaracijom o jedinstvenom gostoprimstvu koje nudi.

Kivotos SANTORINI upotpunjuje restoran MAVRO. Ovde, u rukama poznatog kuvara Dimitrisa Katrivesisa, gastronomija se pretvarau umetnost i na kraju u potragu za srećom. Večerajte na balkonu koji lebdi iznad veličanstvene stene Skaros gde senke starog zamka bude maštu. MAVRO prive, mesto koje možete izabrati za posebne trenutke, idealan je izbor privatnosti i luksuza.

Luxury Experience