Kivotos Santorini - iznenađujući hotel u kalderi Santorinija

Sa svojom lokacijom u kalderi Imerovigli, Kivotos Santorini je prava oda blagostanju. Kivotos Hotels je smeo, poput revolucionarnog savremenog umetničkog dela - to je i poziv i izazov.

Namerno smešten u kalderi Imerovigli, Kivotos Santorini se suočava sa impresivnim zamkom Skaros i može se pohvaliti jednom od najboljih lokacija na ostrvu sa maestralnim pogledom na čuveni zalazak sunca na Santoriniju. Ova „kutija“ je dom za 5 apartmana i evokativnih vila u obliku pećine, impozantnog bazena i „Mavro“, amblematičnog restorana koji kombinuje estetiku i savremene ukuse, čineći eksplozivan, hrabar, ali takođe senzualan i elegantan hotelski kompleks.

Sa potpuno ekstrovertnim dizajnom i sa jednim od najlepših zalazaka sunca na ostrvu na meniju, hotelski restoran "Mavro" teži da postane mesto ljubitelja gastronomskih iskustava. Na čelu kuhinje je nagrađivani kuvar Žan-Šarl Metajer, poznat po saradnji sa istaknutim restoranima sa Michelinovim zvezdicama i restoranima Gold Cap, kao što su Jacques Le Divellec u Parizu, Varoulko u Atini, Premiere, Calipso i mnogi drugi.

Luxury Experience