Kimpton hotel i restoran otvaraju se u Parizu

Kimpton St Honore Paris zvanično je otvorio svoja vrata u Parizu unoseći kreativni štih u zgradu koja je sagrađena 1917. godine.

Novi hotel se nalazi u okrugu Opera, nedaleko od trga Vendome, Pariske opere, Faubourg St Honore i vrtova Tiljerije.

Pod uticajem Art Deco scene iz 1930-ih, 123 elegantne sobe za goste i 26 lepo dizajniranih apartmana inspirisani su pariskim stanovima sa balkonima, prozorima od poda do plafona i pažljivo odabranim umetničkim delima dodajući mrvicu Kimptonovog smelog dizajna i pariskog šika u enterijer hotela. Upečatljivo originalno stepenište zgrade i drveni lift obnovljeni su kao istaknute karakteristike hotela.

Zahvaljujući Kimptonovom inovativnom pristupu restoranima i barovima i fokusu brenda na stvaranju iskrenih ljudskih veza, Kimpton St Honore Paris udahnuće novi život društvenoj i gurmanskoj sceni glavnog grada.

U prizemlju hotela nalazi se Montecito Restaurant & Bar sa enterijerima Humbert & Poyet besprekorno ljubaznom uslugom i svetlom unutrašnjom terasom. Montecito nudi savremeni pogled na opuštenu pivnicu pod uticajem multikulturalne kuhinje američke pacifičke zapadne obale. Bujno zelenilo i ležerni, šareni tanjiri napravljeni od lokalnih namirnica kombinuju kalifornijski stil i francusko uživanje. Najčuvenija jela uključuju riblje takose, hrskavu tostadu od langosta, salatu od gurmanskih tartufa...

Hotelski ležerni luksuzni krovni vrt i bašta na 10. spratu, Sequoia, koju je dizajnirao Charles Zana, nude pogled od 360° na krovove Pariza i njegove simbolične spomenike, poput Ajfelove kule. Sequoia odiše lakom sofisticiranošću i opuštenim šikom na mestu gde gosti mogu da uživaju u vinu i šampanjcu ili da izaberu koktel Mai Tai.

Gosti mogu uživati u neobičnim pogodnostima Kimptona, kao što je Kimpton Morning Kickstart, koji se održava u hotelskoj biblioteci Mezzanine, uz kafu iz pariskih pržionica LOMI i Kusmi Tea čaja. U istom prostoru, omiljeni Kimpton Social Hour održava se svakodnevno u 17:00, pružajući gostima priliku da se povežu sa drugima uz besplatna pića.

Da biste uživali u trenutku opuštanja i wellnessa hotel ima zatvoreni bazen sa grejanjem, najsavremeniji fitnes centar i spa centar francuskog brenda CODAGE koji uključuje dve lepo opremljene sobe za tretmane.

Kao i u svim hotelima Kimpton, gostima su na raspolaganju bicikli za istraživanje grada, a Kimpton St Honore Paris se udružio sa lokalnom, porodičnom prodavnicom bicikala, La Roue Libre, nekoliko metara od hotela. Hotel se takođe udružio sa kompanijom za luksuzne poslastice za pse Bonne & Filou kako bi svim četvoronožnim gostima obezbedio Dog Macarons po dolasku, potvrđujući Kimptonovu poznatu politiku prema kućnim ljubimcima u svim svojim hotelima širom sveta.