Karnevalska ekstravaganca u srcu Firence: hotel Four Seasons inspirisan karnevalima širom sveta

Four Seasons Hotel Firenze se tokom ove karnevalske sezone transformiše u vizuelu proslavu u kojoj gosti mogu maksimalno da uživaju...

Zahvaljujući kreativnom direktoru Vinćencu Daskaniju, hotel je pun ogromnih životinja, perja, maski i vibrantnih boja, pružajući posetiocima neverovatno iskustvo. Po dolasku u Four Seasons Hotel Firenze goste dočekuju fantastični ukrasi koji doprinose prazničnoj atmosferi. Predvorje je ukrašeno plutajućim maskama i perjem koji dodaju zabavan i uzbudljiv dodir. U međuvremenu, kultni Atrium Bar pretvoren je u radosnu menažeriju džinovskih životinja od tkanine koje nose renesansne kostime i maske. Ovde je glavni barmen Edoardo Sandri kreirao četiri nova koktela za kombinovanje sa zajedničkim jelima izvršnog kuvara Paola Lavecinija, nudeći gostima izuzetno kulinarsko iskustvo.

Iskustvo aperitiva u Four Seasons Hotelu Firenze odaje počast poznatim karnevalima u Veneciji, Vijaređu, Nju Orleansu i Rio de Žaneiru. Za svaki grad, Sandri i Lavecini su zajedno radili na stvaranju koktela/hrane koji savršeno oličavaju duh i ukus destinacije.

Tema karnevala se tu ne završava. Spa se takođe uključuje u akciju, nudeći beauty pristup karnevalu sa svojim tretmanom lica Gold Perfection. Ovaj tretman daje potpunu blistavost licu kroz prefinjene maske od 24-karatnog zlata u kombinaciji sa snažnim antioksidansima i luksuznom masažom lica kamenjem citrina, pružajući gostima dugotrajni sjaj.

U suštini, Four Seasons Hotel Firenze dekoracije sa karnevalskom tematikom, izuzetna hrana i piće, i podmlađujući spa tretmani čine ga savršenom destinacijom za proslavu karnevalske sezone u stilu.

Luxury Experience