Kago Maldives - raj u zemljinom vatrenom prstenu

Kago Maldives Spa Island jedno je od najuzbudljivijih maldivskih ostrvskih odmarališta, koja će otvoriti svoja vrata ove godine…

Ono je uzbudljivo, ne samo zbog svoje tople arhitekture ili vibracije butik odmarališta, već zbog svoje wellness ponude, koja je zaista nesvakidašnja. Ovo nije obični resort i spa, već je sveobuhvatno i spokojno odmaralište, gde ćete dane provoditi u brizi o sebi, uživanju u fantastičnim i zdravim obrocima, što će biti praćeno joga sesijama. Sferični spa kutak smešten iznad lagune, sa svojom joga prostorijom koja je praćena terapijom zvuka i restoran Spa Corner, učiniće ovo odmaralište najpoželjnijim rajem na zemlji.

Kago Maldives će ponuditi samo pedeset vila, pri čemu se četrdeset nalazi iznad lagune. Svaka od njih je fantastično uređena, sa umirujućim belim tonovima, rustičnim zidnim dekorom i nežnim komadima nameštaja u koje jednostavno želite da utonete. Kago odmaralište se udružilo sa cenjenim arhitektom, Jujijem Jamazakijem za svoj dizajn. U samom srcu ostrva, nalazi se spa i wellness klub, kompletiran otvorenim krovom u svom centralnom delu. Kago takođe sadrži vrhunsku teretanu, dva restorana, tri bara, ronilački centar i prostor za istraživanje grebena. Gosti mogu birati između tri tipa smeštaja – Beach Pool Vila, Lagoon Pool Villa i Ocean Pool Villa su im na raspolaganju, a svaka od njih, okarakterisana je svojom unikatnom lokacijom, privatnim bazenom, prostorom za sunčanje i prostranim otvoreno-zatvorenim kupatilom.

Fuzijska kuhinja koja će biti u ponudi u ovom odmaralištu, biće inspirisana geografskim vatrenim prstenom koji okružuje Maldive, a sadržaće začinjenu i aromatičnu kuhinju istočne Azije, vatrene ukuse Južne Amerike i Okeanije.

Baani Spa će u svojoj ponudi imati personalizovane wellness programe koji će goste povesti na nekoliko avantura – Release, Restore i Regain. Alternativne terapije uključuju lečenje zvukom i kristalima, lifestyle i zdravstvene trenere, kao i lekcije iz oblasti ishrane, sa čitavim nizom beauty i masažnih tretmana. Oni koji su više naklonjeni avanturama, mogu uživati u brojnim sportovima na vodi, poput dnevnog i noćnog ronjenja, katamarana i jedrenja.