Jedinstveno iskustvo za ljubitelje snega i luksuza

Više od jednostavnog mesta za odmor na jednoj od najintrigantnijih i najinteresantnih destinacija sveta, Borealis Basecamp vas poziva da odsednete u izuzetnim sobama, smeštenim u luksuznim i atipičnim igloima…

Verni stambenim jedinicama koje koriste brodari na Arktiku, ovi igloi sada imaju svu modernu udobnost i još mnogo toga – dizajnirani su tako da svojim gostima pruže priliku da se dive nebu i tako uživaju u neuporedivom spektaklu koji nudi Severno svetlo, koje su najčarobnija manifestacija prirode prema mišljenju mnogih.

Elegantan nameštaj, optimizovan prostor, kupatilo i čajna kuhinja – oni sadrže sve što vam je neophodno da vaš boravak bude savršeno udoban i nezaobravan. Borealis Basecamp je idealni lokalitet gde možete doživeti jedinstveno iskustvo, zbog kog će vam se činiti da vreme stoji.

Mnogo više od jednostavnog odmarališta koje nudi jedinstveni smeštaj, Borealis Basecamp nudi čitav niz iskustava u kojima možete uživati tokom svog boravka. Obilazak Arktičkog kruga s vodičem, vožnja motornim sankama, planinarenje u šumi sa ekipama zaprežnih pasa, otkrivanje lokalne faune, a posebno irvasa, tipična sauna – sve te aktivnosti vaš boravak učiniće još nezaboravnijim.

Da bi dodatno poboljšao iskustvo svojih gostiju, Borealis Basecamp nudi otkrivanje zaleđa sa svojim ogromnim snegom prekrivenim panoramama u helikopteru. Let preko okolnih pejzaža predstavlja izvanrednu avanturu koja će nesumnjivo zauvek ostati urezana u vašem sećanju.