Jedinstveni koncept hotela u Majamiju

Svake zime, brojni ljudi širom sveta poput ptica selica traže nego toplo, egzotično i dekadentno mesto na kom će provesti hladnije dane, čekajući dolazak proleća…

Oni prvom prilikom zaleđene, hladne i vlažne ulice svojih gradova menjaju peščanim plažama, tropskim džunglama i lepotom okeana koji ih poziva da ga istraže. Ukoliko i vi spadate u tu grupu, a potencijalno vam je dosadilo da idete na Maldive (ako je takvo nešto uopšte moguće) ili Tajland, i želite da iskusite neku sasvim drugačiju vrstu luksuza pod svojim prstima.

Upravo tu na scenu stupa ovaj novi hotel u Majamiju, koji je osmislio Horhe Luis Velis Kvintana, osnivač i CEO Veliz Arquitecto studija. “Novi Hotel Concept for Miami, predstavlja moj iskorak na ovo predivno mesto, koji me je inspirisao da kombinujem njegovu kulturu, klimu, arhitekturu, ljude, vegetaciju i strpljene u jednom prostoru”.

Iako je ovaj hotel za sada samo na nivou koncept projekta, verujemo da će se naći odvažna osoba koja će imati dovoljno novca i želje da ga pretoči u stvarnost. Kreiran kao jedinstvena oaza luksuza i prirode, hotel nudi izobilje prostora za uživanje na otvorenom i u zatvorenom, okarakterisane neobičnim formama, klasičnim bojama i kontrastima između vode, plaže i neba.

Gledano iz ptičje perspektive, dizajn hotela nas asocira na delikatnog leptira raširenih krila, nudeći više ogromnih terasa za upijanje toplih sunčevih zraka, kao i izobilje bazena za sve aktivnosti koje vam mogu pasti na pamet. Predlažemo vam da se udobno smestite i prelistate našu galeriju, pokušavajući da navedete svoju maštu da vas odvede baš u onu zemlju u kojoj je ovaj hotel deo realnosti!

Luxury Experience