Jacquemus preuzima legendarne bazene u Four Seasons Resortu na Bahamima

Four Seasons i kultna francuska modna kuća Jacquemus kombinuju svoje jedinstvene brendove luksuza kako bi stvorili nezaboravno letnje iskustvo u The Ocean Clubu, A Four Seasons Resort, Bahami.

Ova ekskluzivna saradnja, koja traje od 7. juna do 31. jula 2024, obećava da će odmaralište pretvoriti u utočište „pop luksuza“, odražavajući sofisticirani šarm koji je definisao The Ocean Club od 1960-ih.

Po ulasku u odmaralište, gosti će odmah primetiti transformaciju CARLO butika u Ocean Clubu koji je sada postao Jacquemus pop-up prodavnica. Luksuzno shopping utočište sadrži izbore iz kolekcije Ready to Wear za proleće i leto za muškarce i žene. Simon Port Žakmis, kreativna snaga koja stoji iza brenda, dizajnirao je ovu kolekciju sa svojim prepoznatljivim smelim dizajnom i siluetama. Prvobitno predstavljeni u La Fondation Maeght u Francuskoj, ovi komadi su sada dostupni u tropskom raju na Bahamima.

Saradnja se proteže na kultni Versaj i bazene odmarališta, gde je suština Simon Porta Žakmisa oživljena kroz ekskluzivne tkanine i dizajn. Ležaljke, akcentni jastuci, suncobrani i igračke za bazen krase ručno oslikane prugaste šare u upečatljivim kombinacijama crne i bele, žute i bele, plave i bele i crvene i bele.

Bazen Versailles, spokojno utočište samo za odrasle, okruženo bujnim tropskim pejzažom i visokim palmama, nudi miran odmor, dok u međuvremenu, Ocean Pool, zadivljujući infinity bazen od 38 metara pruža prekrasan pogled na Atlantski okean, podižući iskustvo pored bazena na nove visine.

Kako bi proslavio ovu saradnju, Jacquemus je za Four Seasons dizajnirao ekskluzivne peškire za bazen, dostupne samo u The Ocean Clubu i onlajn na shop.fourseasons.com. Izrađeni u Portugalu od 100% pamuka, peškiri veličine (100 x 180 cm) imaju smele crne i bele pruge, otelotvorujući šik, sofisticirani stil po kome su poznati i Žakmis i Four Seasons. Ovaj obavezni dodatak dostupan je u ograničenim količinama, što ga čini poželjnim artiklom za goste i modne entuzijaste.

Ovo jedinstveno partnerstvo između Four Seasons i Jacquemus nudi gostima priliku da urone u luksuz i stil bez premca. Da biste iskusili ovu ekskluzivnu saradnju, rezervišite svoj boravak u The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahami, od 7. juna do 31. jula 2024. Prepustite se spoju visoke mode i vrhunskog gostoprimstva i stvorite uspomene koje će trajati celog života.

Luxury Experience