Island dobija novu najlepšu lagunu sveta

Ne možete otići u Njujork, a da ne posetite Kip Slobode ili Tajms Skver…

Isto tako, sledećeg puta kada odete na Island, nećete moći da odolite novoj epskoj geotermalnog laguni, koja će biti otvorena 2012.godine. Već sada možemo reći da će ovo biti jedna od najslikovitijih destinacija na svetu, u koju će se sjatiti crème de la crème Instagram blogera i sličnih ljudi.

Hospitality Company Pursuit obelodanili su svoje planove i nameru da prošire svoju kolekciju neverovatnih iskustava putovanja infiniti geotermalnom lagunom. Nazvana Sky Lagoon, ona će se nalaziti u Karsnes luki, na samo nekoliko minuta od centra Rejkjavika i zaista predstavlja nešto do sada neviđeno.

Prema navodima, laguna je inspirisana opčinjavajućim pejzažima Islanda, kreirajući oazu unutar grada. I dok su odmor i relaksacija u samom srcu njenog postojanja, Sky Laguna će vam dati priliku da stvorite neverovatne uspomene kojih ćete se rado prisećati čitavog života, sa pogledom na Auroru Borealis, mračno nebo i zalaske sunca koji deluju nestvarno.

Gosti ove lokacije se mogu povezati sa svojim umom, dušom i telom uz pomoć snažne geotermalne vode. Kako saznajemo, laguna će imati infiniti ivicu dugačku sedamdeset metara, sa hladnim bazenom, saunom, barom, obedovanjem i šoping destinacijama.

U svakom slučaju, imamo povoda da se radujemo 2021.godine.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja