Iskusite najluksuzniji odmor u samom srcu pustinje

Ponosno smešten na 600 hektara veličanstvene prirode u Kanjon Pointu u državi Juta, Amangiri je neverovatni luksuzni resort koji nudi magični pogled na Grand Staircase-Escalante National Monument…

U pitanju je skrovište sa pet zvezdica koje vam nudi lepotu divljine i izolacije, a koje će postati još bolje sa Camp Sarika by Amangiri, unikatnim kampom koji će biti otvoren kasnije ove godine. Camp Sarika dizajniran je od strane Luxury Frointiers, nagrađivane internacionalne kompanije, a sadrži deset luksuznih šatora, smešenih u podnožju planine. Spektakularno glamping mesto će biti otvoreno tokom čitave godine, nudeći vam uživanje u svim vremenskim prilikama.

Luksuzni šatori su specijalno dizajnirani kako bi podneli ekstremne vremenske uslove pustinje, sa temperaturama koje idu do -6 do 40 stepeni u jednom danu. Gosti Camp Sarika imaće pristup svim pogodnostima obližnjeg Amangiri resorta, uz priliku da posete pet Nacionalnih parkova, Navaho rezervat i brojne druge spomenike.

Luksuzni paviljoni su pažljivo pozicionirani kako bi ponudili nesmetani pogled na impozantne vrhove, a imaju jednu ili dve spavaće sobe, sa između 200 i 300 kvadratnih metara prostora. Svi šatori dolaze sa udobnim dnevnim boravkom, trpezarijom i elegantnim kupatilom, uz tuševe na otvorenom.

U enterijeru, gosti takođe mogu uživati u baru, specijalnim radnim stolovima od drveta kestena, udobnim krevetima čija su uzglavlja dekorisana rezbarijama inspirisanim okolnim pejzažem. Luksuzni šatori takođe imaju nameštaj sa potpisom slavnih brendova, kao što su Marset, Dedon, Annie Selke, Nanimarquina, My Home Collection i Christian Liagre.

Ipak, pravo iznenađenje se može videti u eksterijeru, gde gosti mogu uživati u grejanom bazenu, koji je okružen udobnim ležaljkama. Ujedno, tu se nalazi i prostor za logorsku vatru sa nameštajem za sedenje, dok je od snažnog pustinjskog sunca zaklonjen specijalno dizajniranim baldahinima. Odmor u pustinji nikada nije zvučao primamljivije…