Iskusite francusku rivijeru na najluksuzniji način

Da li postoji osoba koja nikada nije sanjarila o romantičnom odmoru u Francuskoj?

Onda kada se takav odmor odigrava na mestu koje kao da je satkano od vaših snova, znate da ste uboli premiju. Chateau Saint-Martin & Spa je jedno od tih mesta, kao biser u Oetker kolekciji odmarališta, sa pet zvezdica i titulom Najromantičnijeg hotela na svetu. Smešten među slikovitim brdima i maslinjacima, okarakterisan je spektakularnim panoramskim pogledom.

Njegova lokacija je nekada bila omiljena među templarima tokom dvanaestog veka, zbog strateške prednosti. Šarm starog sveta i romantika trepere u vazduhu, dok gosti uživaju u pogledu sa uzvišenja. Opuštanje u ovom hotelu se postiže tako što se gosti stapaju sa prirodom, upijajući njene energije koje se teško mogu pronaći na drugim mestima.

Chateau Saint-Martin & Spa će vam ponuditi izobilje lepote sa velikom baštom, a posebno svojom jednosobnom vilom. Za razliku od avangardnih soba koje teško možete razlikovati, ova smeštajna jedinica protkana je sopstvenim arhitektonskim karakterom. Ona je nešto poput vašeg privatnog, intimnog skrovišta, ušuškanog u lepotu prirode.

Villa Riou, kako joj je ime, idealna je za romantične odmore, a svojim gostima nudi bazen, spa i restorane koji su na samo nekoliko minuta udaljenosti od njih. Na njenoj terasi ćete shvatiti koliko vam mirna izolovanost može prijati, kada sami ili u društvu svog partnera uvidite energiju pogleda na maslinjake, koji se pruža sve do Azurne obale.

Kada zakoračite izvan svoje vile, dočekaće vas rekreativne aktivnosti poput dva teniska terena, infiniti bazena, spa centra sa Sisley tretmanima i letnjeg kluba koji je namenjen deci. Planinske staze idealne za bicikliste i pešačenje su vam na dohvat ruke.