Impression by Secrets – najluksuzniji novi hotel na Isla Mujeresu

Impression by Secrets je otvorio svoja vrata i ovo je vaša prilika da doživite novu kategoriju luksuza na Isla Mujeresu.

Ljubav na prvi pogled - mislimo da ne postoji drugi način da se opravda ono što ćete osetiti kada stignete u novi kompleks Impression by Secrets, a kao što mu ime kaže, ovo potpuno novo odmaralište na Isla Mujeresu je napravljeno da impresionira.

Iako bismo želeli da to bude dobro čuvana tajna, realnost je da ovo odmaralište zaslužuje da ga posete svi i postoji mnogo razloga, počevši od njegovih sadržaja, personalizovane usluge i najlepše plave boje mora koja se može videti gledajući sa balkona sobe.

Jedna od najzanimljivijih stvari posete ovom hotelu je da iskustvo počinje mnogo pre nego što stignete u hotel. Da biste se uklopili u luksuz Impression by Secrets, jahtom ćete stići direktno do privatnog pristaništa hotela, kako biste se osećali kao najpoznatija osoba na ostrvu.

Osoblje, uključujući i vašeg batlera je zaduženo da vas dočeka i otprati do vaše sobe gde ćete biti impresionirani njenim dizajnom. Krevet koji ne želite da napustite, fotelje, pun mini bar, tuš iz snova i ležaljke na terasi, viseća ljuljaška i sopstveni đakuzi, samo su neke stvari zbog kojih ćete poželeti da celog dana ostanete u sobi. 

Ali kada konačno odlučite da izađete, shvatićete da je to bila dobra odluka. Celokupni dizajn hotela je kombinacija koncepta Mediterana i Tuluma, što vlasnici nazivaju „Tuluterraneo“.

Oduševiće vas prostori sa ogromnim plafonima punim lukova, direktnim pogledom na plavetnilo okeana, zemljanim tonovima, skulpturama koje upućuju na more, prirodu i prirodnim bazenima u kojima ćete, ako ste ljubitelj vode, uživati kao dete.

Najupečatljiviji bazen se prostire po celom letovalištu i deo je mora, pošto je hotel mali deo vode ogradio pristaništem gde se nalaze ležaljke, viseće mreže i tobogan, jer i odrasli zaslužuju da se zabavljaju kao deca.

Kada dođe vreme za obroke, tu je sedam restorana koji se svojim menijima trude da vam ne ponestane opcija ako je vaš boravak dug. Od tradicionalnih, meksičkih klasika do stranih ukusa, tu je restoran La Vista, SPEZIA sa mediteranskom kuhinjom, UNIK koji će vas oduševiti jedinstvenim pogledom, Sake za ljubitelje azijske kuhinje, Wildfire Grill za ljubitelje mesa i Cacao sa najlepšim desertima.

Još jedan dragulj koji se ističe u hotelu je PURE Spa sa šest privatnih spa kabina u kojima možete da se razmazite. Nešto što ne treba da ostane nezapaženo je savez Saving Our Sharks koji je posvećen očuvanju populacije ajkula kroz akcije vezane za one koji su ranije bili lovci na ovu vrstu, a sada su takođe odgovorni za njihovu zaštitu. Na ovaj način promovišu održive ribolovne prakse, napore očuvanja i odgovoran turizam, pa gosti mogu da doprinesu direktno donacijama ili indirektno zahvaljujući činjenici da hotel koristi solarne panele i ima sopstvenu punionicu "bottling plant" tako da nećete videti ni jedan komad plastike u celom odmaralištu.

Impression by Secrets nas je impresionirao, a sada kada su se njegova vrata konačno otvorila, vreme je da i vi budete impresionirani.

Luxury Experience