Ikonični francuski hotel ponovo otvara svoja vrata

Pariski Hotel George V, vrhunski je primer luksuznog mesta za odmor, koji će vam ponuditi apsolutno najbolje iskustvo upoznavanja sa Gradom svetlosti…

Od početka pandemije korona virusa, hotel je bio bez gostiju, ali će se to po svemu sudeći promeniti kasnije ovog meseca, kada ponovo otvori svoja pozlaćena vrata. Prateći otvaranje njihovog restorana Le George, hotel će zvanično početi da prima prve goste od 22.septembra, a kako bi im ponudili nezaboravno iskustvo, posvećeno osoblje priprema specijalni itinerer za svakog.

“Zaista se radujemo što ćemo ponovo poželeti dobrodošlicu našim gostima i ispisati novo poglavlje naše priče. U svim Four Seasons Hotelima, implementirali smo striktne zdravstvene protokole, koji gostima daju priliku da u svom putovanju uživaju savršeno bezbedni. Vođeni istom strašću koja nas je uvek pokretala, naš tim će gostima ponuditi nezaboravni odmor kroz iskustva koja će ih spojiti sa najtalentovanijim osobama”, izjavio je Žan-Klod Vajcel, regionalni potpredsednik i generalni menadžer hotela.

Kao što se svako od nas nada kada posećuje destinaciju koja je poznata po svojoj gastronomskoj izvrsnosti, brojna iskustva koja će biti u ponudi fokusirana su na hranu. Jedno je serija časova kuvanja koje će predvoditi kuvari Kristijan Le Skver, Simone Zanoni i Alan Tudon, kao i poslastičar, Mišel Bartoceti.

Najbolje iskustvo je kurs koji će podučavati šef Simone Zanoni, koji će lično voziti goste svojim Porsche Panamera Turbo S hibridnim automobilom. Potom, on će ih provesti kroz bašte restorana nudeći lekcije o biranju najboljeg voća i povrća. Proizvodi će se potom iskoristiti u inovativnim lekcijama kuvanja.

Svako od ovih iskustava, ali i sam boravak, odigraće se pod nadzorom Lead With Care inicijative, koja koristi ekspertizu medicinskih profesionalaca, kako bi se razvile procedure usmerene prema najbezbednijem okruženju.