Idris Elba planira da otvori luksuzno odmaralište

Korona virus i samoizolacija dali su ljudima više nego dovoljno vremena za maštanje i pravljenje planova za period nakon završetka ove ružne priče…

Glumac koji je ujedno inficiran ovim virusom, Idris Elba, obavio je svoj deo razmišljanja i odlučio je da Sijera Leone pretvori u afrički Dubai. Njegov plan zvuči više nego sjajno, a jedina stvar koja stoji između njegove ideje i njenog sprovođenja u delo jeste sam virus.

U rodnom kraju njegovog oca, Sijera Leoneu, Idris želi za kreira luksuzno ekološki svesno odmaralište, sa restoranima, barovima i hotelima. Prema svemu sudeći, slavni glumac vidi izobilje lepote i potencijala u ovom delu sveta, želeći da ga pretvori u novu top destinaciju koju će svi želeti da posete.

Iako njegov otac potiče odatle, Idris se sa Sijera Leoneom upoznao tek prošle godine, nakon što je posetio prestonicu, a čitav utisak je postao još jači, kada je bio počastvovan dodelom državljanstva.

Za sada, slavni glumac svoje vreme provodi u karantinu, te ima sasvim dovoljno mogućnosti za maštanje i pravljenje planova. Nadamo se da će se uskoro oporaviti i stvoriti pravi raj u kom ćemo uživati nakon završetka pandemije.