IDILIČNI FUNDU LAGOON BUTIK HOTEL

Fundu Lagoon je mali, ali ipak luksuzni butik hotel, smešten u udaljenom delu Zanzibara, na ostrvu Pemba…

Ovo idilično odmaralište dostupno je samo uz vožnju čamcem, a okruženo je predivnim plažama sa jedne i bujnom vegetacijom sa druge strane. Ipak, nećete se osetiti kao na pustom ostrvu, jer će osoblje ovog hotela uvek biti vama na dohvat ruke, da se pobrine za svaku vašu potrebu. Što se smeštaja tiče, prostrane i diskretno održavane sobe sa interesantnim krovovima učiniće da se odmah osetite kao kod kuće.

Gde god da se nađete u sklopu ovog hotela, bićete nadomak plaže i čuda Indijskog okeana. Ono što Fundu Lagoon butik hotel čini toliko posebnim je činjenica da su u njegovoj blizini smeštena najbolja mesta za ronjenje na čitavom svetu. Ovaj resort ima sjajne usluge za sve aktivnosti na vodi koje su vama dostupne. Na kopnu imate sasvim dovoljno zanimacija takođe: možete posetiti lokalno selo ili istražiti prašumu, kao i ruine antičke prestonice ovog ostrva, Džambangomea.

Bilo da želite da se opustite i uživate u tropskom rajskom okruženju, ili želite da otkrijete čuda okeana, Fundu Lagoon butik hotel je idealno mesto koje koristi sve pogodnosti koje mu nudi njegova slikovita i zaklonjena lokacija. 

Odmor na ovoj destinaciji možete da rezervišete preko Top Travel Centra. 

Za sve informacije pozovite  +381 11 30 20 200.