Hyatt debituje u Češkoj otvarajući Andaz Prague hotel

Najnoviji dodatak užurbanoj hotelskoj sceni Praga, Andaz Prague sa pet zvezdica je luksuzni lifestyle hotel koji nudi najbolje od savremenog dizajna i bogate lokalne kulture.

Poznat po svojim istorijskim zgradama, raznovrsnim muzejima i neverovatnim opcijama za hranu, piće i kupovinu, Prag i dalje ostaje žarište za putnike širom sveta. Kao političko, kulturno i ekonomsko središte, češka prestonica oduševljava posetioce svojim bogatim nasleđem više od 1.000 godina.

Istorija Praga se ogleda u neverovatnom prikazu romaničke, gotičke, renesansne i barokne arhitekture, sa Starogradskim trgom koji leži u srcu grada. Za mali grad, Prag je prepun mesta za posetu i znamenitosti koje treba videti, a sve su lako dostupne pešaka, što ga čini odličnom destinacijom za uzbudljiv odmor u gradu. Na samo nekoliko minuta hoda od poznatih znamenitosti Vaclavovog trga, Starog gradskog trga i istorijske opštinske kuće (Obecni Dum) nalazi se najnoviji hotel Andaz Prag.

Kombinujući duh bogatog nasleđa grada sa modernom kreativnošću, ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica je prvi Hyatt koncept u celoj zemlji. Sa 152 sobe, 24 apartmana i 5 prostorija za događaje, lifestyle hotel nudi novi raskošan prostor ni nalik bilo kom drugom u kojem možete uživati u gradu.

Hotel se nalazi u nekadašnjoj „Sugar Palace“, kultnoj zgradi koja je pretvorena u centar dizajna, prvoklasnih sadržaja i slikovitog pogleda na grad.

Kao grad poznat po svom živahnom noćnom životu i impresivnoj gastronomskoj ponudi, Prag ima ponešto za svakoga. Dva popularna mesta za lokalno stanovništvo i pronicljive putnike su ekskluzivni restoran ZEM i MEZ bar, koji se nalaze u samom hotelu.

Kombinujući lokalne sastojke dopunjene savremenom japanskom ponudom Izakaya, gosti mogu smatrati ovu izuzetnu avangardnu hranu uvodnim činom večeri koja dolazi. Koristeći ugalj i paru kao primarne metode kuvanja, gosti mogu da gledaju kako se kuhinja pretvara u pozorišnu scenu. Suprostavljajući estetiku tradicionalnih praških kafea sa retro-futurističkom češkom umetnošću, literaturom i inženjeringom iz 1920-ih, ZEM nudi nezaboravno iskustvo obedovanja za razliku od bilo kog drugog u gradu.

U MEZ baru, gosti, lokalno stanovništvo i svetski putnici su pozvani da se prepuste prvoklasnim koktelima u zabavnoj i opojnoj atmosferi. Vešti barmeni prave koktele koji odaju počast Bohemiji i moći prirode, tako da se možete isključiti, opustiti i uživati u magiji koja se razvija.

Za one koji žele da nastave veče, Prag nudi obilje mesta, uključujući svetski poznate jazz klubove gde možete gledati neke od najboljih lokalnih muzičara u zadivljujućem i intimnom okruženju.

Nakon završenog dana, gosti se mogu vratiti u svoje sobe na zasluženi odmor i opuštanje. Svaka soba i prostor za goste su promišljeno dizajnirani da odražavaju mitove i legende jedinstvene istorije Praga, dok istovremeno podržavaju neuporedivi luksuz i udobnost. Koristeći radove čeških umetnika i zanatlija u kombinaciji sa akcentima savremenog dizajna iz madridskog dizajnerskog studija Brime Robbins, Andaz Prag ima za cilj da očara vaša čula.

Sa apartmanima u rasponu od 43-71 m2 Junior Suite do prostranog i veličanstvenog Sugar Palace Suite od 130 m2, Andaz Prague ima savršeno okruženje čak i za najizbirljivije goste. Ukrašeni originalnim karakteristikama, visokim plafonima i klasičnim elementima dizajna, impresivni smeštaj je utočište za sofisticirane luksuzne putnike koji žele da otkriju čaroliju Praga. Preostale 152 sobe se mogu pohvaliti istom pažljivom estetikom dizajna kao i ostatak ovog prelepog hotela.

Takođe se može pohvaliti dodatnim fitnes prostorima, ekskluzivnim spa centrom Klara Rott i elegantnim prostorima za sastanke, Andaz nudi sve što savremeni gost može poželeti od luksuznog života.

Svojim jedinstvenim stilom, hotel je postavljen da obogati lokalni izbor ekskluzivnih usluga i postane žarište luksuznog načina života u gradu.