Huus Gstaad Hotel - luksuz okovan snegom i ledom

Huus Gstaad Hotel, koji je otvoren u decembru 2016.godine, već je internacionalno poznat i ima svoje stalne posetioce…

Ovaj kompleks smeštajnih jedinica toplog stila, okrenut je prema planinama ovog regiona, nudeći vam brojne luksuzne aktivnosti i usluge. Glavni cilj dizajnera ovog hotela bio je osmišljanje prostora u kom će se svako osetiti dobrodošlo, kao kod svoje kuće, uz okruženje koje je prostrano, ispunjeno toplotom i luksuzom. U celosti renoviran, ovaj hotel je svoje obične zidove zamenio staklenim panelima koji se protežu od poda do plafona, oduševljavajući sve svoje goste izobiljem prirodne svetlosti.

Huus Gstaad Hotel u svojoj ponudi ima 136 soba i apartmana, podeljenih u četiri kategorije, ali svaki smeštaj za goste sadrži velike krevete, balkone ili terase sa kojih se možete diviti lepoti planina ili bašte, kao i nežnu ćebad koja će vam pomoći da stvorite topli, luksuzni ambijent. Pogodnosti koje su ponuđene gostima naravno uključuju planinske aktivnosti i sve što vam je potrebno za njih – rančeve, aluminijumske flaše i dvoglede. Prostrana kupatila imaju police od hrastovine, prefinjene crne pločice i sive kamenčiće koji će vam pomoći da u potpunosti promenite svoje okruženje. U svim sobama, veliki lučni prozori daju vam mogućnost da upijate švajcarski pejzaž, praćen cvetnim aromama koje ispunjavaju svaku sobu.

Još jedan spektakularni deo ovog hotela jeste The Living Room. U pitanju je prostor od oko 400 kvadrata, a uključuje ložu i bar, koji nudi najbolja pića iz ovog regiona, uz biblioteku i veliku terasu. Savremeni komadi nameštaja i dekoracija gostima daju priliku da se odmore nakon dana provedenog na snegu, dok je hotelski konsijerž tu kako bi vam ponudio svoje najbolje moguće savete.

Iznad svega, Huus Gstaad Hotel nudi nezaboravni momenat relaksacije koji meri oko 2.000 kvadrata i okupira tri sprata. Ovde se možete diviti panoramskom pogledu na baštu iz finske saune, ili se možete opuštati u aromatičnoj sauni i njenim mirisima. Takođe, spa ima ledenu fontanu, veliki bazen, spa za decu i časove joge, uz nezaobilazne masaže.

Tokom svog opuštanja u hotelu, možete uživati u fantastičnim gastronomskim đakonijama koje priprema šef Đuzepe Kolelja. Zahvaljujući svom iskustvu, on je hotel Huus Gstaad pretvorio u jednu od najboljih gastronomskih destinacija regiona.