Hotel Villa Honegg - mesto gde bajke postaju stvarnost

Švajcarska je predivna destinacija, u koje god doba godine, ali ako to učinite zimi, bićete omađijani njenim bajkovitim pejzažima koji zavode putnike iz čitavog sveta…

U Švajcarsku putnici namernici dolaze kako bi pronašli savršeni odmor i mir, a u samom njenom srcu nalazi se Hotel Villa Honegg koji sa svojih pet zvezdica okupira privilegovanu poziciju, okarakterisanu istorijskim šarmom. Građevina u kojoj se hotel nalazi izgrađena je 1905.godine, a u potpunosti je renovirana 2011. Ona se nalazi usred Burgenstock regiona, na idiličnoj lokaciji gde se graniči sa jezerom Lucern i gustim šumama. Dvadeset tri sobe hotela pružaju uživanje u veličanstvenom pogledu i mirnom pejzažu.

Među sobama ovog hotela, koje su pažljivo dekorisane kombinovanjem prirodnih materijala i prefinjenih akcenata, predstavljaju prave oaze za opuštanje i uživanje. Najprostraniji među njima su Master Suites, koji se sastoje od dnevnog boravka, odvojene garderobe i kupatila iz kog se pruža neverovatan pogled, dok je deo apartmana i veličanstveni balkon.

Potom, tu su Corner Suites i Junior Suites, pažljivo dekorisani, sa svojim prostranim ložama. Ovi apartmani su u ponudi sa balkonima ili terasama, sa kojih se pruža pogled na jezero ili planine. Porodice ili grupe prijatelja mogu odabrati Superior sobe ovog hotela, koje su prefinjene i komforne, dok dolaze pripojene i mogu biti rezervisane za više ljudi.

Hotel Villa Honegg gostima koji žele posebnu privatnost na raspolaganje stavlja odvojenu građevinu koja se nalazi u bašti, a koja je opremljena salom za sastanke, ložom, kuhinjom i apartmanom sa dva kupatila i dve spavaće sobe. Ukoliko putujete sa decom, dodatni kreveti su uvek dostupna opcija.

Poput svakog hotela sa pet zvezdica, Villa Honegg nudi luksuzne komade nameštaja i vrhunske usluge svojim gostima. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u regionalnim proizvodima u hotelskim restoranima, pri čemu se jedan od njih nalazi na velelepnoj terasi.

Kada se radi o wellnessu, otvoreni bazen sa grejanom vodom pružiće vam priliku da se baškarite u toploj vodi dok ste okruženi belinom snega i impozantnim planinama. Pored toga, spa centar nudi prostrani i privilegovani prostor koji je u celosti posvećen dobrostanju.

Deo ovog hotela je i bazen u zatvorenom sa panoramskim ložama za sunčanje, dok se u samom bazenu nalaze podvodni zvučnici. Ukoliko vam plivanje zvuči previše naporno, možete se opuštati u sauni, uživati u osveženjima nadomak fontane od drobljenog leda ili se prepustiti jednom treningu u savršeno opremljenoj teretani.

Kada poželite da izađete iz hotela, znajte da vas svuda okolo očekuju fantastični pejzaži i idilične staze za šetnju ili vožnju biciklom. Hotel takođe ima i svoj privatni bioskop, dok vam može ponuditi sportove na vodi, ukoliko tako poželite.

Kao što ste verovatno i sami shvatili iz našeg teksta, Hotel Villa Honegg poseduje sve ključeve koji otvaraju vrata za nezaboravni i ultra luksuzni odmor…